Vacature Senior Systeembeheerder - Baarle-Nassau

Baarle-Nassau

Koninklijke drukkerij Em. de Jong
 • Koninklijke drukkerij Em. de Jong Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders in oplages tot wel 30 miljoen. Niet voor niets is Koninklijke Drukkerij Em. de Jong daarmee de grootste retaildrukker van Europa. Hierbij hebben wij de beschikking over een groot, ultramodern machinepark met een grote diversiteit. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen wij 24/7 drukwerkoplossingen voor (retail)klanten met ruim 1300 medewerkers. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Senior Systeembeheerder
(40 uur per week)

Neem jij graag alle IT zorg uit handen van de organisatie? Van advies, implementatie tot support en beheer. Beheer je complexe netwerken? Dan ben jij misschien de nieuwe senior systeembeheerder!

Als Senior Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de gehele IT infrastructuur. Dit betreft onder andere Virtualisatie, MS Windows servers, Office 365, MS Azure, Citrix, netwerken en storage, zowel in onze centrale twin-DCs als lokaal op onze vestigingen (400 tot 600 werkplekken).

lees meer

Functie-eisen Profiel:
 • Bachelor werk- en denkniveau;
 • Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring;
 • Creatief, durft ‘out of the box’ te denken en oplossingsgericht;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Koninklijke Drukkerij Em. de Jong

Jaarlijks 300.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 60.000 drukorders. Niet voor niets behoren drukkerijen Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Mercator Press en Janssen/Pers samen tot de grootste spelers op de Europese markt voor retaildrukwerk. Vanuit vestigingen in Nederland en België, verzorgen onze 750 medewerkers drukwerkoplossingen met een sterke focus op het retailsegment in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Van rotatie-, vellenoffset tot digitaal. Van familiedrukwerk tot huis-aan-huis folders in een miljoenenoplage. Kranten kunnen wij drukken op zowel Berliner, Tabbloid als Broadsheet formaat. U kunt rekenen op professionaliteit, betrokkenheid, een persoonlijke benadering met alle ruimte voor overleg en flexibiliteit, maar óók op schaalvoordelen, innovatieve technieken, snelle levertijden en een scherpe prijs. En juist die combinatie van een sterke internationale organisatie met de mentaliteit van een familiebedrijf, maakt ons uniek.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. Mevrouw M. Broeders
088-6655555
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Baarle-Nassau Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Baarle-Nassau