Vacature Service Engineer | Fulltime | Breda | 1 jaar ervaring

Breda

  • QNP ICT & Telecom Professionals
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Service Engineer bestaat je taken pakket onder andere uit..
Voor onze bestaande en nieuwe klanten installeer, beheer en optimaliseer jij al onze voorkomende ICT oplossingen. De functie van Service Engineer is een zeer veelzijdige functie waarbij je veel mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop! Je komt namelijk te werken in het team Beheer en Projecten met collega Service Engineers, Infrastructuur Engineers, Netwerk Engineers en Project Engineers. Jij leert van hen, zij leren van jou! De ene dag ondersteun je je collega Infrastructuur Engineer bij een oplevering, de andere dag begin je de dag met het verhelpen van internet issues, vervolgens rijd je door naar een klant om een nieuwe werkplek te installeren. De dag sluit je af met wekelijks gepland beheer bij weer een andere klant. Je komt dus bij erg veel verschillende klanten over de vloer. Omdat jij je gemakkelijk aanpast aan verschillende bedrijven en personen zorg je er altijd voor dat je de klant goed geïnformeerd verlaat en natuurlijk dat alles werkt.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen we?
– Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
– MBO niveau 4 werk- en denkniveau
– Kennis en ervaring met Azure, Office 365, Windows Server. VMware en Veeam backup software is een pré, het is geen vereiste om met al deze producen/systemen gewerkt te hebben.
– Een servicegerichte, oplossingsgerichte houding
– Daarnaast bezit je goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden, je weet ICT gerelateerde zaken op een begrijpelijke manier aan personen uit te leggen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Vertel ons wie je bent, wat je kunt en wat je wilt bereiken. Overtuig ons van jouw ambities, dan overtuigen wij jou van de onze. Spreekt deze uitdaging je aan? Mail je motivatie met CV via de sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sinds december 2017 vind je ons nieuwe, hypermoderne kantoor aan het Rithmeesterpark in Breda. Ons pand is recht naast de A16 gelegen, ideaal bereikbaar dus. QNP is een platte organisatie met ambitieuze, hard werkende collega's die samen werken aan het succes van de organisatie. Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. De branche staat nooit stil, dus jij en de organisatie blijven zich ontwikkelen en innoveren. Natuurlijk is er naast het harde werken ook volop tijd voor 'Brabantse gezelligheid', bijvoorbeeld tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel en de uitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Service Engineer in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Breda