Vacature Infrastructuur Engineer - Breda

Breda

  • QNP ICT & Telecom Professionals
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In de infrastructuur omgevingen van onze klanten weet jij de weg! Jij zorgt er met jouw up to date kennis en servicegerichte houding altijd voor dat de klant ontzorgt wordt op het gebied van de infrastructuur van het netwerk.

Over deze functie:
Als infrastructuur engineer ben je werkzaam in het team Beheer en Projecten. Je werkt veel samen met je collega's netwerk-, service-, en project engineers. Hoewel je veel in teamverband werkt, wordt er ook vaak van je verwacht dat je zelfstandig besluiten en initiatieven neemt. Los van het designen van infrastructuur concepten ben je verantwoordelijk voor het installeren, beheren en controleren van apparatuur als switches, routers en firewall oplossingen van onze klanten. Je agenda ziet er iedere dag anders uit. De ene dag lever je een compleet en complex WiFi traject op waar je al langere tijd mee bezig bent, de andere dag begin je met het installeren van nieuwe switches.

Waar ga je aan de slag?
Onze klantenportefeuille is erg uiteenlopend en natuurlijk is geen een bedrijf hetzelfde. De ene dag zit je bij een grote zorgorganisatie of productiebedrijf, de andere dag bij een bedrijf met 10 werkplekken. Dat betekent; veel verschillende soorten klanten, verschillende branches, andere behoeften en daarom steeds een andere uitdaging.

lees meer

Functie-eisen Over jou:
Inmiddels weet je behoorlijk wat van netwerk infra design, hier heb je namelijk meerdere jaren (minimaal 5 jaar) ervaring in. Daarnaast:
- heb je actuele kennis van Fortinet apparatuur;
- is het een pré als je ervaring hebt met Aerohive WIFI producten;
- is troubleshooting van infrastructuur één van je sterke punten
- heb je goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte houding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info We hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, een notebook, een telefoonregeling en een pensioenregeling. Daarnaast hebben wij écht aandacht voor jou als persoon. We besteden veel aandacht aan jouw ontwikkeling. Zo krijg je volop interne en externe training- en studiemogelijkheden waar we tevens een beloning tegenover zetten. Tot slot kom je te werken in een ambitieus team met gezellige collega's met allemaal een behulpzame houding!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Snap jij dat ICT van levensbelang is voor onze klanten? En begrijp jij tegelijkertijd dat onze klanten zich vooral niet te druk willen maken over hun ICT? Die moet het gewoon altijd doen. En blijven doen. Daar zorgen wij bij QNP voor. Bij bedrijven en instellingen tot 1.000 werkplekken. Met circa 40 collega's staan we daar elke dag weer voor op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Infrastructuur Specialist in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Breda