user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Office 365 / SharePoint Business Consultant

Business Consultant
Arrix Automatisering BV
 • Arrix Automatisering BV
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Office 365 / SharePoint Business Consultant
Wegens een sterke groei van de Business Unit SharePoint zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Arrix is dé SharePoint-specialist van het Noorden. Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen om met mooie SharePoint oplossingen meer rendement, productiviteit en een verbeterde samenwerking te behalen. Jij kunt, als SharePoint Consultant, deel uit maken van onze successen!

SharePoint Business Consultant
In de functie van Office 365 / SharePoint Business Consultant opereer je tussen IT en Business en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van uitdagende projecten waarbij het zwaartepunt ligt op SharePoint. Jij weet de wensen van de klant te vertalen in passende oplossingen. In een hecht en zeer enthousiast team werk je dit uit in functionele ontwerpen en advies om deze vervolgens zelf bij de klant te implementeren. Daarnaast bewaak je de functionele wensen en eisen van de klant gedurende de realisatie van een project.

lees meer

Functie-eisen Wie jij bent?
 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau, bedrijfskunde, Informatica of BI
 • Relevante werk- of stage ervaring op het snijvlak van bedrijfskunde en IT
 • Kennis van en ervaring met Office producten
Het is een pré als: 
 • Je bent doorgegroeid vanuit een technische (hands-on) functie
 • Je kennis hebt van SharePoint 2013, 2016 en Office 365
 • Je ervaring hebt om op functioneel niveau Office 365/SharePoint oplossingen te implementeren
 • Je relevante ervaring hebt op het gebied van projectmatig werken (bijvoorbeeld Prince2).
Mocht je deze ervaring nog niet hebben, maar wel affiniteit hebben met bovenstaande, ben je bovendien leergierig en ambitieus en beschik je over uitstekende adviesvaardigheden dan vragen we je ook om te reageren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits, Spaans, Frans
Bedrijfsomschrijving ICT moet de bedrijfsvoering eenvoudiger, rendabeler, efficiënter en plezieriger maken. En dat is precies wat wij op een persoonlijke manier realiseren. Het resultaat? ICT-oplossingen die werken en waar je blind op kunt vertrouwen.

ICT oplossingen zijn een bedrijfskritisch onderdeel van de organisatie. Bedrijfsprocessen mogen niet stil komen te liggen; de continuïteit van uw bedrijf moet gewaarborgd zijn en daarom moet de ICT volledig betrouwbaar zijn. Dit begint met het vertrouwen in de ICT partner.

Bij Arrix vindt je alle disciplines en kennis onder één dak. Je kunt bij Arrix terecht voor oplossingen op het gebied van ICT infrastructuur, Exact Software, Cloud, Office 365, Internet, Security en SharePoint.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Office 365 / SharePoint Business Consultant
Score: 8.1
Stemmen: 11

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Drachten