Vacature Integratie Specialist, Randstad, 40.000+ auto van de zaak - Leidschendam

in Leidschendam

Joost IT
  • Joost IT
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving De Integratie specialist die wij zoeken wordt verantwoordelijk voor de integraties van diverse ITSM-tools die worden gebruikt bij onze klanten. Hij/zij analyseert integratie wensen en vertaalt deze naar technische oplossingen. Daarnaast bouwt hij/zij integraties en onderhoudt deze. Zo zorgt hij/zij ervoor dat de systemen van de klanten naadloos met elkaar integreren Hij/zij weet dat klanten graag oplossingen horen in plaats van problemen. Daar helpt hij/zij dan ook bij. Naar volle tevredenheid van onze klanten. Ook die van onze integratie specialist.

 

lees meer

Functie-eisen Als Integratie Specialist ben je de expert op het gebied van integraties richting onze klanten. Je achterhaalt de functionele en technische wensen mbt een integratie en vertaalt deze naar technische oplossingen. Die je zelf implementeert.

Ervaring met API, SOAP, REST, JSON en XML is belangrijk in deze functie. Je snapt de principes van deze technologieën en kan ze toepassen. Kennis van ITSM tooling is een pre maar niet noodzakelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Joost is gespecialiseerd in IT Tooling en Service Management. Dagelijks ondersteunen we onze klanten bij het uitvoeren van hun primaire taken. Uitdaging en plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en het leveren van toegevoegde waarde vinden we vanzelfsprekend. Joost bestaat uit teamspelers die met plezier werken aan onze gezamenlijke missie: het creëren van een cultuur van Service Excellence binnen IT organisaties. Dat vergt van onze consultants een grondhouding gekenmerkt door flexibiliteit, creativiteit, plezier en daadkracht. Wij herkennen ons in termen als buiten gebaande paden denken, een positief kritische houding en het continu willen “ontzorgen” van onze klant. Wij onderscheiden ons door de focus op het menselijke aspect van Service Management, zijn communicatief sterk en zoeken altijd de verbinding. Met elkaar vandaag beter willen zijn dan gisteren is bij ons een veel gehoorde kreet!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij Joost vinden we dat een eerlijke vergoeding niet alleen bestaat uit salaris. Zo hebben we voor iedere medewerker een ruim opleidingsbudget, een mooie bonus-regeling en een mobiliteitsvergoeding. We gaan graag met je in gesprek over hoe de verdeling er voor jou uit zou komen te zien.

lees meer


  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leidschendam