user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ITSM Engineer, Randstad, 50.000+ mobiliteitsvergoeding, goede ontwikkelmogelijkheden

Functioneel Applicatiebeheerder
Joost IT
  • Joost IT
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Erik is een van onze mensen waar we supertrots op zijn. Als Senior ITSM Engineer werkt hij veel op locatie bij verschillende klanten. Daar helpt hij hen de ITSM tool verder te configureren, upgraden of implementeren. Daarnaast speelt Erik een belangrijke rol in de ontwikkeling van Joost-IT. Hij geeft input bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Hij is zelfstandig en ondernemend. Weet dat klanten graag oplossingen horen en geen problemen. Daar helpt hij ze dan ook bij. Naar volle tevredenheid. Ook die van Erik.

lees meer

Functie-eisen Als ITSM Engineer zit je veel bij onze klanten om vraagstukken te analyseren en te bespreken. Communicatie en analytische vaardigheden zijn daarbij cruciaal. Daarnaast verwachten we dat je ondernemend en flexibel bent.

De tools die we beheren en configureren vragen veelal een bepaalde mate van technische kennis van JavaScript, CSS en SQL. We werken in Agile en ITIL omgevingen, waardoor kennis van deze werkwijzen van belang is.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Joost is gespecialiseerd in IT Tooling en Service Management. Dagelijks ondersteunen we onze klanten bij het uitvoeren van hun primaire taken. Uitdaging en plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en het leveren van toegevoegde waarde vinden we vanzelfsprekend. Joost bestaat uit teamspelers die met plezier werken aan onze gezamenlijke missie: het creëren van een cultuur van Service Excellence binnen IT organisaties. Dat vergt van onze consultants een grondhouding gekenmerkt door flexibiliteit, creativiteit, plezier en daadkracht. Wij herkennen ons in termen als buiten gebaande paden denken, een positief kritische houding en het continu willen “ontzorgen” van onze klant. Wij onderscheiden ons door de focus op het menselijke aspect van Service Management, zijn communicatief sterk en zoeken altijd de verbinding. Met elkaar vandaag beter willen zijn dan gisteren is bij ons een veel gehoorde kreet!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
Minimaal 32-uur per week
ITSM Engineer, Randstad, 50.000+ mobiliteitsvergoeding, goede ontwikkelmogelijkheden
Score: 7.1
Stemmen: 30

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leidschendam