user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Bevlogen ICTer met ondernemingsdrang

Functioneel ApplicatiebeheerderDynamics CRM
 • Qhuba Consulting
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract / Freelance / Traineeship
 • 4 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wij zijn Qhuba, The Digital Strategy Execution Company. Strategie en technologie zijn sterker dan ooit met elkaar verbonden en vragen om een digitale transformatie. Qhuba beschikt over de expertise om de bestuurlijke, technologische en organisatorische vraagstukken op te lossen. Samen met onze diverse partners ondersteunen wij organisaties in hun transformatie. Wij bieden  advies en ondersteuning in de vorm van geschikte professionals die met een dosis positieve energie en professionaliteit een goede bijdrage leveren aan de gewenste verandering. 

Wij zijn dan ook altijd op zoek naar energieke, positieve en kundige IT professionals die bij willen dragen aan deze missie. 
Van CIO tot Beheerder, van Senior Software Architect tot Junior Tester. Op elke plaats in de organisatie is met de juiste instelling alles te bereiken. Verandering is een feit, het is aan jou hoe moeiteloos deze verloopt.
 

lees meer

Functie-eisen Het is veel belangrijker om te beslissen met wat voor soort mensen je wilt samenwerken, dan hoe je de verantwoordelijkheden precies afkadert. 
Qhuba gaat daarom op zoek naar partners, associates, medewerkers maar ook klanten met de volgende drie waarden:
 • Independent: authentiek en ondernemend
 • Reliable: commitment aan doelen en zonder al te veel compromissen
 • Connected: graag willen samenwerken en daarbij volledig transparant durven zijn.
Drijfveren van iedereen die bij Qhuba betrokken is
Mensen die deze waarden nastreven, stellen niet zichzelf centraal, maar de omgeving waarin ze werken. Ze verbinden hun eigen doelen met het gezamenlijke doel. Er zijn drie drijfveren die deze mensen verbindt:
 • Relevantie: ze willen een zichtbare bijdrage leveren aan het eindresultaat en geen radartje zijn in een complex systeem
 • Autonomie: ze willen graag zelf verantwoording nemen voor wie ze zijn en wat ze doen
 • Mastery: ze voelen de behoefte om ergens de beste in te worden. Ze willen zichzelf ontwikkelen en willen hun kennis graag met anderen delen.
Wij binden graag mensen aan ons die deze drijfveren hebben. Daarbij maakt het ons niet uit welke rol ze in het netwerk vervullen: medewerker, partner, klant. Wat deze mensen gemeen hebben, is dat ze zich niet laten binden door geld of status en ze willen zich al helemaal niet laten vangen in een hiërarchische organisatie waar ze uiteindelijk toch weer moeten dansen naar de pijpen van een ander.
Wat dan wel: Mensen die wie ze zijn en wat ze doen op elkaar afgestemd hebben, die dingen willen proberen, die toe kunnen geven dat ze niet alles weten, die klein willen beginnen, van mislukkingen leren. Het zijn net ondernemers. Wij noemen ze intrapreneurs. Ondernemend binnen een grotere context, met een Founders mentality.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Strategie en technologie zijn sterker dan ooit met elkaar verbonden en vragen om
een digitale transformatie. Qhuba beschikt over de expertise om de bestuurlijke,
technologische en organisatorische vraagstukken op te lossen.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 4 - 40 uur p/w
Afhankelijk van jouw eigen voorkeur
Bevlogen ICTer met ondernemingsdrang
Score: 9.2
Stemmen: 37

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht