Contact

Webparking BV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/e6432e8813dfeb4347df4cae7e9288bb5ae723e84cedb722.png
Cypresbaan 31a
2908LT Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL

+31104772678
Score: 8.6
Stemmen: 49

Webparking BV

Vacatures & Werken bij Webparking BV

Webparking BV

Wij maken epische websites, applicaties APIs met Laravel en Vue.js.

We zijn een familiebedrijf met een echte Rotterdamse mentaliteit; aanpakken en oplossen. Het team bestaat uit circa 9 fulltime specialisten op het gebied van softwareontwikkeling. Na jaren kantoor te hebben gehouden in Rotterdam centrum zijn we tegenwoordig gevestigd in Capelle aan den IJssel, strategisch gelegen naast de A20.

Wij bedenken en ontwikkelen technische oplossingen en software die processen efficiënter maakt en zorgen ervoor dat het werken hiermee leuker en makkelijker wordt. We hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het verbinden van databronnen, combineren van data met logica en het maken van interfaces om data te beheren of monitoren. Onze ervaring op het gebied van conversie en user-experience zie je terug in onze backoffice omgevingen die zo gebruikersvriendelijk en logisch mogelijk zijn opgezet.

Wij bedienen op dit moment honderden klanten variërend van lokale startups tot buitenlandse internationals. Een van onze krachten is dat wij niet voor een specifieke branche werken. Enkele van de namen waar wij opdrachten voor hebben uitgevoerd zijn: Eli Lilly, AstraZeneca, Inholland, Blokker (Big Bazar), Ahoy (Greenhouse Talent), De Nederlandse Kluis, ESRI, Stichting Werelderfgoed Kinderdijk, BestCamp, Roompot, Eversys en de KvK.

De feiten:
# 400+ projecten
# 300+ klanten
# Opgericht in 2004

Webparking BV Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures