Vacature ERP Implementatie Consultant

Business ConsultantDynamics NAV
Mysolution
  • Mysolution
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Met hoeveel ballen kun jij jongleren? Meer dan 3? Lees dan verder, want wie weet ben jij de IT Consultant die wij zoeken.

Als IT Consultant bij Mysolution ga je hands-on aan de slag met de implementatie van onze ERP oplossing bij klanten. Daarnaast denk je ook mee over nieuwe features voor ons product. Uiteindelijk ben je niet alleen adviseur voor de klant, maar ook voor de interne omgeving. Jij weet als geen ander wat er bij de klanten speelt. Is er een aanpassing nodig? Jouw collega’s van development zitten klaar om jouw functioneel ontwerp uit te werken.

Wat deze functie leuk maakt, is ook direct hetgeen wat er voor zorgt dat jij sterk in je schoenen moet staan. Deze functie biedt veel afwisseling door de verschillende klanten waar je mee werkt, maar dit kan ook zorgen voor hectische momenten waarop zij jou allemaal tegelijkertijd nodig hebben. Daarnaast ben je actief op verschillende niveaus; op business niveau, user niveau en houd je de interne organisatie in gedachte. Dit betekent ook dat je veel verschillende mensen met verschillende behoeften tevreden moet houden. Een uitdagende baan is hier dus geen loze belofte, houdt maar eens meer dan 3 ballen in de lucht…
 
Gelukkig word je omringd door een hecht team collega’s, want ookal krijg je veel verantwoordelijkheid, het blijft teamwork. Daarnaast haal je veel voldoening uit een tevreden klant en draag je bij aan een mooi product waar we trots op mogen zijn. 

lees meer

Functie-eisen +  Passie voor het consultancy vak en engagement in je werk
+  Goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn onmisbaar
+  Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als consultant of adviseur van Microsoft Dynamics NAV product
+  Kennis van uitzenden, consultancy en administratieve processen is een pre
+  HBO/WO werk- en denkniveau
+  Je beschikt over een goede organisatiesensitiviteit
+  Je beschouwt de klant als koning en kan dus ook effectief nee zeggen

lees meer

Bedrijfsomschrijving Mysolution is een succesvolle leverancier van software & apps op basis van Microsoft technologie gericht op de markt van flexibele arbeid en zakelijke dienstverlening. Met ruim 75 medewerkers is onze organisatie overzichtelijk en informeel, maar kwalitatief hoogstaand. Het merk Mysolution staat voor klasse, niet de middenmoot maar innovatiever, volledige integratie en meer efficiency. Onze klanten zijn middelgrote en grote uitzend-, consultancy- en detachering bureaus. Onze cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en vooral ook collegiaal. Je zult snel merken dat je bij ons je kwaliteiten optimaal kunt ontplooien. Wij willen onze groei graag doorzetten en zijn daarom op zoek naar personen die boven het maaiveld uitsteken, echt gaan voor de tevreden klant, het succesvolle project en de doordachte innovatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
ERP Implementatie Consultant
Score: 8.8
Stemmen: 28

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Houten