Vacature Technical Support Engineer - Enschede

Enschede

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Lang niet iedereen beschikt over zó veel IT-kennis als jij. Je weet het fijne van ITIL, Topdesk, Active Directory… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hartstikke handig, want meerdere van onze opdrachtgevers zitten nog weleens met de handen in het haar. Dan komen er intensieve projecten aan, vallen er medewerkers uit of kampen ze ineens met grote storingen. Niet ideaal, dus daarom hebben wij daar bij Brunel iets op bedacht: een pool van ervaren IT Support Engineers die variatie verkiezen boven routine. En jij maakt deel uit van die pool!

Dat betekent dat je de ene week bij één, en de andere week soms wel bij drie verschillende bedrijven aan de slag gaat – vandaar ook die auto. Als een ware kameleon pas je je in no-time aan: zelfs de meest specialistische zaken pak je zó op. En natuurlijk sta je klanten ook te woord voor simpele IT-vragen. Je werkt aan oplossingen en verbeteringen van ieder niveau. Het is juist díé variëteit die maakt dat je vliegensvlug doorgroeit in je vakgebied.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Support Engineer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Enschede