Vacature Full-stack Software DevOps Engineer - Leeuwarden

Leeuwarden

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je werkt aan de Current Accounts API's en front-ends die dagelijks door miljoenen klanten worden gebruikt, of het nu gaat om de mobiel bankieren app, onze internetbankieren webapp of cross channel medewerkersportalen. Een geweldig podium voor elke serieuze softwarevakman. Je werkt in een internationale omgeving in onze multidisciplinaire teams samen met zakencollega's, UX-ontwerpers, visuele ontwerpers en producteigenaren. Je bouwt voor onze volgende generatie bankapplicaties in de Daily Banking-stam en bent daar volledig verantwoordelijk voor. Je bent zeer ervaren in softwareontwikkeling (zowel backend als frontend). Onze backend bestaat uit Java, Spring, Maven, Jenkins, Sonar, Cassandra en Oracle. Aan de voorkant houden we ons bezig met Polymer, AngularJS, Webcomponenten, Redux, NPM. Daarnaast is ervaring en grondige kennis van (test) automatisering, continue levering, implementatietools en pijplijnen een duidelijke pre. We werken met Git, Tomcat, Jenkins, TFS, Ansible, SonarQube, Fortify, Artifactory, Selenium, OpenShift private cloud-omgevingen en we migreren nu naar Azure DevOps.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures DevOps Engineer in Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leeuwarden