Vacature Oracle DBA Specialist - Amsterdam

Amsterdam

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Oracle DBA Specialist ben je onderdeel van het DBA Technical team en draag je zorg voor de inrichting van de Oracle Database Infrastructuur. Je houdt je bezig met het opstellen, borgen en toezien op de naleving van standaarden met betrekking tot Oracle-databasebeheer welke geleverd wordt op EXADATA en het Commodity hardwareplatform.

Dit biedt een goede basis om je verder te ontwikkelen tot DBMA. Ook het onderhoud en Life Cycle Management van de Oracle-database infrastructuur en natuurlijk het schrijven en up-to-date houden van onze beheerdocumentatie behoort tot je takenpakket. Binnen de organisatie worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit, continuïteit en stabiliteit.Van jou verwachten we dat je een sterk analytisch vermogen hebt en dat je samen met je collega’s werkt aan het continu verbeteren van de Oracle-database infrastructuur. Je brengt liefde voor het vak en bent een enthousiaste deelgenoot van de ontwikkelingen van Oracle-database, het product en het Oracle team als geheel. Verder ben je in staat complexe problemen zelfstandig en in teamverband op te lossen.

Je weet de impact van veranderingen op de operatie in te schatten en collega-beheerders te helpen met de implementatie van wijzigingen. Je kent de weg als je incidenten moet oplossen, waarbij een goede afstemming en (pro)actieve samenwerking met andere afdelingen nodig is. Maar boven alles zie je het als jouw taak om ervoor te zorgen dat de systemen doen wat ze moeten doen, dag en nacht.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Oracle DBA in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam