Vacature Applicatiebeheerder - Amsterdam

Amsterdam

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In de rol van Applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van bedrijfskritische systemen en software-applicaties. Je speelt een belangrijke rol bij het naar een hoger plan brengen van de ICT-mogelijkheden van winkels én kantoren.

Hierbij kun je denken aan kassasystemen of bestelservice-applicaties, maar ook het technisch uitwerken en implementeren van nieuwe mogelijkheden in zowel bestaande als nieuwe applicaties.

Ook het verhelpen van complexe storingen en het ondersteunen van je collega's op de tweede lijn behoort tot jouw taken. Daarnaast zal je meedraaien in verschillen projecten en je bezighouden met de uitrol en het configureren van nieuwe softwareversies

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam