Vacature Informatie Analist - Enschede

Enschede

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wij zijn met regelmaat op zoek naar professionals die met hun kennis en ervaring op het gebied van proces- en informatieanalyse de vertaalslag kunnen maken van toezicht vragen naar processen en applicaties.

Je bent in staat om data te verzamelen en te structureren en de organisatiebehoefte te analyseren. Aan de hand van analyses kom je met ontwerpen of voorstellen voor verbetering van organisatieprocessen.

Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en vormgeven van effectieve en efficiënte inspecties op het gebied van goederenstromen en financiële stromen.Ook ben je de link tussen de business en IT en je begrijpt de werking van (de geïmplementeerde) IT-systemen in het algemeen. Daarnaast is het van belang dat je zorgt voor kennis en structuur met als doel de effectiviteit en efficiency te maximaliseren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Analist in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Enschede