Vacature Junior IT Support Engineer - Utrecht

Utrecht

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bij Rabobank zet jij je serviceskills niet zomaar ergens in: in een heuse Cross Channel & Multi-skilled-omgeving sleep jij gebruikers door al hun problemen heen. Je beantwoordt uiteenlopende IT-vragen in alle soorten en maten. Jouw doel? Ervoor zorgen dat zowel Nederlandse – als Europese gebruikers altijd zorgeloos hun werk kunnen uitvoeren. Met behulp van Remote los jij gelukkig zelfs de meest complexe problemen nog op. En dankzij Active Directory voer je password resets gerust zelfstandig uit. Maar natuurlijk is dit niet het enige wat jij doet. Waar nodig zet je incidenten van hoge kwaliteit door naar de oplosgroep.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de verschuiving van live naar online contact en kun je het verschil laten zien door vanuit het LEAN gedachtegoed met verbeterinitiatieven aan de slag te gaan. Kortom, door ondernemerschap te tonen en het voor jouw collega’s iedere dag een stapje beter te willen doen. Ook denk je mee over oplossingen voor terugkerende vragen. Voor jou is het dé manier om te laten zien wat je kunt. Als IT’er bij Rabobank bouw je in no time een enorm netwerk op. Doordat je op het hoofdkantoor aan de slag gaat, werk je namelijk samen met álle Rabobank-medewerkers. Genoeg kansen om jouw skills met hen te delen, bijvoorbeeld voor een mogelijke volgende stap...

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht