Vacature Junior Applicatiebeheerder - Rotterdam

Rotterdam

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als (technisch) Applicatiebeheerder bestaat je werk onder andere uit project- en release-gerichte werkzaamheden vanuit het team. Je taken zijn ondersteunend waarbij de nadruk ligt op onderhouds- en beheerwerkzaamheden.Denk aan operationele taken van onze dienstverlening waarbij je ervoor zorgdraagt dat SLA's met betreffende klanten binnen afgesproken KPI’s worden geleverd.

Jij monitort, bewaakt en analyseert de technische werking van applicatiediensten en de bijbehorende klantdatabases.Jij analyseert de storingen of incidenten en zorgt voor passende oplossingen. Ook signaleer en realiseer je zelf ideeën om het beheer en de beschikbaarheid van applicaties te verbeteren.Wijzigingen die betrekking hebben op de technische stack voor applicatiediensten maak je aan, en je begeleidt ze ook.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam