Vacature Senior Windows Beheerder - Rotterdam

Rotterdam

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Senior Windows Beheerder werk je samen met jouw team op projectmatige basis in de grootste enterprise omgevingen van Nederland. Onze opdrachtgevers werken met breed opgezette IT-systemen, en die houden jullie probleemloos in de lucht. Bovendien ben je met je team het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen, dus het is belangrijk dat jullie complexe informatie helder uitleggen.

Als er dan toch problemen zijn, lossen jullie die graag op. Sterker nog: jouw team is verantwoordelijk voor het bewaken, beheren en troubleshooten van álle Windows-systemen binnen de hostomgeving. Dat betekent overigens niet dat jij je over elk probleem ontfermt; alleen de tweede- en derdelijns issues komen bij jou terecht.

Het is overigens belangrijk dat je geen 9-tot-5-mentaliteit hebt. De IT-systemen draaien 24 uur per dag, dus je team werkt in wisselende diensten. Je stimuleert daarom de goede communicatie tussen jouw teamgenoten, want jullie resultaten staan of vallen bij een goede overdracht!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Brunel Nederland B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Windows Beheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam