Vacature Helpdesk medewerker - Rotterdam

Rotterdam

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Het wifi-signaal valt steeds weg, een website blijft refreshen of een modem wordt niet herkend. En het is aan jou als Helpdesk Medewerker om te komen met een oplossing. Appeltje-eitje, want de juiste kennis hiervoor heb jij wel in huis. Daarbij tover jij ook nog eens een glimlach op het gezicht van iedere gebruiker. Met plezier bouwen aan je IT-netwerk? Solliciteer dan gelijk!

Wat je gaat doen
Per mail of telefoon beantwoord je de meest uiteenlopende IT-gerelateerde vragen. Je bent daarvoor dus niet alleen actief aan het luisteren, maar ook gericht aan het doorvragen. Jouw doel is natuurlijk om zo snel mogelijk tot de kern van het probleem te komen. En ben je even niet in gesprek met gebruikers? Dan werk je wel aan het updaten van de kennisbank. Wel zo handig voor issues in de toekomst.

Wat jij in huis hebt
Dat je geduldig en hulpvaardig bent is op zijn zachtst gezegd een flinke pre – die eigenschappen komen je als Hepdesk Medewerker goed van pas. Verder heb je de nodige IT-kennis in huis, in elk geval een mbo 4 diploma richting IT.

Daarbij begrijp jij wat het verschil is tussen luisteren en… actief luisteren – ‘het ene oor in, het andere oor uit’ is niet bepaald jouw stijl. Krijg je daarnaast geen genoeg van de nieuwste technische snufjes? Well, then IT’s an easy choice.

Wat je ervoor terugkrijgt
Die nieuwste technische snufjes begrijp jij binnenkort door en door. Als Helpdesk Medewerker bij Brunel krijg je namelijk niet alleen:

Een maandsalaris van €1702 tot €2075 per maand
Met daarbovenop aantrekkelijke bonusopportunity’s
En opleidingsmogelijkheden op kosten van Brunel

Maar ook toegang tot allerlei exclusieve IT-events, toegang tot ons complete netwerk en IT-jobs bij onze opdrachtgevers voor het uitkiezen. Wat wil je nog meer?

Over ons
Zoals jij gebruikers helpt met IT-issues, helpen wij bij Brunel wereldwijd allerlei bedrijven en specialisten. Wij maken er namelijk onze missie van om steeds weer de ideale match te maken tussen beide partijen. Simpelweg om deze reden: wij geloven dat iedereen daar beter van wordt. En doordat wij dat al zo’n tijd met succes doen, is het voor ons inmiddels ook mogelijk om ook jóúw loopbaan succesvol te maken. Dus heb je flinke ambities? Deel ze met ons, dan maken wij ze samen met jou waar.

De wereld van IT laten zien wat je in huis hebt? Stuur ons dan vandaag nog jouw cv en motivatie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.702 - € 2.075 p/m
Contactpersoon Brunel Nederland B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam