Vacature Brunel Talent Programme Software Engineering - Amsterdam

Amsterdam

Brunel Nederland B.V.
 • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Traineeship
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Om als startende Software Engineer uit te groeien tot een specialist is het belangrijk om je op meerdere gebieden te ontwikkelen. Tijdens je opleiding heb je veel kennis opgedaan over het vak, maar nu is het tijd om die bij een bedrijf in de praktijk te brengen. Brunel biedt je de mogelijkheid om als starter ervaring op te doen bij een van onze opdrachtgevers. Gedurende het talent programme wordt je goed begeleid door een consultant en wordt er volgens ons buddysysteem een ervaren Software Specialist van Brunel aan jou gekoppeld. Met hen bespreek je je voortgang, zaken waar je tegen aanloopt en kun je sparren over technische uitdagingen.

Gedurende het talent programme Software Engineering krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen. Met het volgen vanvakinhoudelijke trainingen specialiseer jij je in Java of .NET en behaal je de titel OCP of MCSD. Daarnaast behaal je certificeringen op het gebied van ITIL, BiSL en Scrum welke een vereiste zijn om aan de slag te kunnen gaan bij vele grote organisaties Tot slot is het ook van belang om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Door je softskills naar een hoger niveau te brengen achterhaal jij de behoefte van opdrachtgevers met gemak en ben je in staat hun wensen door te vertalen naar een eindproduct. Deze trainingen zullen vanuit Brunel worden verzorgd door specialisten.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Het ontwikkelen van een werkende applicatie van scratch in teamverband
 • Je behaalt certificering en krijgt de titel MCSD of OCP
 • Je doet ervaring op met Scrum
 • Interactieve bijeenkomsten met Software Community
 • Werkervaring opdoen bij je opdrachtgever
 • Teamuitje

lees meer

Functie-eisen Jij staat aan het begin van je carriere en vind het leuk om samen met je collega's te werken aan gave projecten. Je bent communicatief vaardig en werkt graag toe naar een oplossing waar collega's of opdrachtgevers mee verder kunnen. Met een hbo- of wo -opleiding op het gebied van Software Engineering en de ambitie om je verder te ontwikkelen ben jij geknipt voor dit talent programme. Benut jij de kans om jezelf tot specialist te ontwikkelen? Solliciteer dan via onderstaande button!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Als software engineer gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Naast een goed salaris kun je bij ons rekenen op:

• Volop ruimte om je als specialist – in de breedte én in de diepte – verder te ontwikkelen
• Ondersteuning met verschillende interessante cursussen binnen het Talent Programme afgerond met certificeringen, zoals o.a. MCSD en SCRUM
• Flexibiliteit en de zekerheid van een contract
• Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
• Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
• Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied

lees meer

Overige info Als starter wordt je onderdeel van de Brunel Software Community en bouw je een groot netwerk op van specialisten uit het vak. De groep bestaat uit zowel minder ervaren als senior Software Ontwikkelaars. Deze groep komt regelmatig bij elkaar om vakinhoudelijke ideeen uit te wisselen, te gamen of gewoon voor de gezelligheid.

lees meer

Loes van den Oever Contactpersoon Mevr. Loes van den Oever
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam