Vacature Infrastructuur Specialist (Windows) in de omgeving Eindhoven

Vacature Eindhoven

Infrastructuur Specialist
Valid
 • Valid Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In het kort
In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor migratieprojecten, implementeren van changes en het oplossen van complexe 3e-lijns problemen.

Dit ga je doen
We bieden je een enorme verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden aan in deze job. Hierdoor kan je vooral in de breedte groeien qua kennis en techniek. Hoe een week eruit kan zien? Uiteraard ben je bezig met het oplossen van (complexe-) storingen, implementeren van changes, schrijven van technische documentatie en het oplossen van 2e- en 3e-lijns problemen. Doordat je een vaste klantenkring hebt, krijg je de mogelijkheid om je ook echt te verdiepen in de wensen en uitdagingen van de klant, iets wat wij heel belangrijk vinden. En vergeet de interessante projecten niet! Samen met je team zul je geregeld werken aan diverse migratieprojecten. Juist de afwisselende projecten maken deze job zo aantrekkelijk.

Jouw team
Je vormt samen met zes andere engineers (netwerk- en windows specialisten) een gedreven en hecht team en je rapporteert aan Jos (teammanager). Je team is onderdeel van onze Managed Services dienst, waar ruim 125 ambitieuze IT-professionals zich dagelijks inzetten voor tientallen outsourcing-klanten. We hebben een laagdrempelige en informele cultuur en investeren veel in je persoonlijke ontwikkeling. Wij staan voor elkaar klaar en naast dat we hard werken, vinden we plezier maken ook belangrijk.

lees meer

Functie-eisen Wat we van jou verwachten
 • Je hebt een afgeronde IT-opleiding;
 • Je hebt 3e-lijns ervaring;
 • Kennis en ervaring met Windows Server 2012 (en hoger), Citrix en met VMWare;
 • Heb je nog geen Microsoft-certificatie? Geen probleem, wij geven je de kans om deze te halen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving We zijn een ambitieuze organisatie. Stay ahead is niet alleen onze belofte, het is ook onze mentaliteit. Ruim 300 ervaren professionals, opererend vanuit Eindhoven, Maastricht en Amsterdam, zijn continu bezig zichzelf verder te ontwikkelen en te innoveren. Zo laten we onze klanten voorop lopen op het gebied van ICT en leveren we een belangrijke bijdrage aan hun succes.

Een uitdagende baan bij een ambitieuze ICT dienstverlener met locaties in Eindhoven, Maastricht en Amsterdam. We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien. Daarom besteden we veel aandacht aan kennisdeling, waardoor we voorop lopen in ons vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en activiteiten vanuit de personeelsvereniging. We hebben verschillende Competence Centers die de verschillende competences binnen Valid naar een hoger plan willen brengen. Een goed salaris met een uniek bonussysteem. Een laptop en een telefoonabonnement vinden we vanzelfsprekend.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat je van ons mag verwachten
Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie! Wij helpen ondernemingen bij het optimaliseren en innoveren van hun business. Dit doen we met onze drie diensten; IT Consultants, Managed Services en Digital Business. Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven en we hebben vestigingen in Maastricht en Amsterdam. We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien! We besteden veel aandacht aan kennisdeling, waardoor jij voorop blijft lopen in je vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en personeelsuitjes. En verder?

• Een goed salaris;
• Uniek bonussysteem;
• Tijd voor tijd;
• Stand-by vergoeding;
• Een laptop en een telefoonabonnement;
• Een leaseauto;
• Mogelijkheid om thuis te werken;

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32, 36 of 40 uren werken is bespreekbaar.
Contactpersoon Mevr. Laura de Bruijn
088- 9009500
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven