Vacature Infrastructuur Specialist (Windows) in de omgeving Eindhoven

in Eindhoven

Valid
 • Valid
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving In het kort 
Je bent verantwoordelijk voor migratieprojecten, implementeren van changes en het oplossen van complexe 3e-lijns problemen. 

Dit ga je doen 
Je gaat (complexe-) storingen verhelpen, changes implementeren en 2e- en 3e-lijns problemen oplossen. Maar wat deze gave rol vooral interessant maakt, is dat je alle ruimte krijgt om je te verdiepen in de uitdagingen van de klant. Je team heeft een 6-tal klanten en elke klant heeft één aanspreekpunt. Hierdoor krijg je de touwtjes in handen om je eigen klantenkring zo goed mogelijk te bedienen en tevreden te houden. Zo kan het zijn dat je het ene moment met een klant in gesprek bent over de uitvoering van een health check op zijn omgeving en het andere moment meedenkt over het secure maken van zijn verbindingen voor thuiswerkers. 
En dan hebben we de interessante projecten nog niet benoemd. Samen met je team zul je regelmatig werken aan uitdagende migratieprojecten. Juist deze afwisseling maakt deze job leuk!  

Jouw team 
Je vormt samen met zes andere engineers (netwerk- en windows specialisten) een gedreven en hecht team en je rapporteert aan Jos (teammanager). Dit groeiende team is onderdeel van onze Managed Services dienst, waar ruim 125 ambitieuze IT-professionals zich dagelijks inzetten voor tientallen outsourcing-klanten. We hebben een laagdrempelige en informele cultuur waarin we voor elkaar klaar staan en naast dat we hard werken, vinden we plezier maken ook belangrijk. 

lees meer

Functie-eisen Wat we van jou verwachten
 • Je hebt een afgeronde IT-opleiding;
 • Je hebt 3e-lijns ervaring;
 • Kennis en ervaring met Windows Server 2012 (en hoger), Citrix en met VMWare;
 • Dat je de drive hebt om je te blijven ontwikkelen. Wil je je op den duur meer specialiseren, dat kan zeker!  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Valid… Wij helpen ondernemingen bij het optimaliseren en innoveren van hun business. Dit doen we met onze drie diensten; IT Consultancy, Managed Services en Digital Business. Stay ahead is niet alleen onze belofte, het is ook onze mentaliteit. Ruim 300 ervaren professionals, opererend vanuit Eindhoven & Maastricht, zijn continu bezig te innoveren en zichzelf verder te ontwikkelen.

We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien. Daarom besteden we veel aandacht aan kennisdeling, waardoor we voorop lopen in ons vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en activiteiten vanuit de personeelsvereniging. We hebben verschillende Competence Centers die de verschillende competences binnen Valid naar een hoger plan willen brengen. Een goed salaris met een uniek bonussysteem. Een laptop en een telefoonabonnement vinden we vanzelfsprekend.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien! We besteden veel aandacht aan kennisdeling, waardoor jij voorop blijft lopen in je vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en personeelsuitjes. En verder? 

•Een goed salaris;
•Een laptop en een telefoonabonnement;
•Een leaseauto;
•Mogelijkheid om thuis te werken;
•32, 36 of 40 uren werken is bespreekbaar.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32, 36 of 40 uren werken is bespreekbaar.

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven