user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Infrastructuur Engineer - Managed Services - Barendrecht

NetwerkbeheerderSysteembeheerder
ITIS
 • ITIS
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je in ons Managed Services team voor diverse klanten aan de slag gaat en onderdeel bent van een laagdrempelige en informele IT organisatie die echt hart heeft voor zijn medewerkers? En woon je toevallig ook nog in omgeving Barendrecht? Dan is ITIS de juiste match voor jou!

Als allround ICT dienstverlener hebben wij sinds 2007 een breed en divers netwerk aan actieve klanten opgebouwd. IT verandert continue waardoor het voor veel bedrijven gemakkelijker is om hun infrastructuur uit te besteden. ITIS Managed Services zorgt er voor dat de ICT infrastructuur bij haar klanten vlekkeloos functioneert. Wij zijn een erkende partner in het ontzorgen van onze klanten op het gebied van infrastructuur: Van het leveren van skilled support tot het ontwerpen, implementeren en beheren van een hernieuwde (netwerk)infrastructuur. Ons team bestaat uit een gezellig en hardwerkend team met een skilled servicedesk, netwerk-, systeem engineers, infrastructuur architect, projectleiding en Coördinator. Mede door uitbreiding van het klantbestand is er een nieuwe functie open gekomen voor een ervaren Infrastructuur Engineer.

Wat ga jij doen?
Wil jij de komende jaren elke dag hetzelfde werk doen? Dan zijn wij niet de juiste plek voor jou. Wil jij graag een lange samenwerking aangaan, maar toch de variatie en uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden behouden? Dan is ITIS wel “the place to be”!
Er komen heel wat projecten aan de komende tijd, waar je vanuit deze functie een actieve bijdrage aan zult leveren. Je bent in deze functie een breed inzetbare engineer op zowel systeem/server- als netwerkgebied.

Een greep uit je werkzaamheden: 
•           Het beheren van de IT infrastructuur op zowel systeem- als netwerkgebied, waarbij aspecten als storage, virtualisatie, netwerkcomponenten en servers langskomen. 
 •           Tweede en derdelijns (op het gebied van het eigen specialisme) ondersteuning bij incident- en probleembeheer. 
 •           Zelfstandig doorvoeren van wijzigingen t.b.v. behoud en stabiliteit van de servers en/of het netwerk (wijzigingsbeheer).
•           Opstellen van offertes op basis van klantwensen, alternatieven kunnen afwegen en keuze onderbouwen naar de klant. 
 •           Participeren in IT projecten.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Natuurlijk zijn er ook een aantal vaardigheden die wij van jou verwachten:
Inhoudelijke vaardigheden
 • MBO/HBO werk- en denk niveau, met een afgeronde (technische) opleiding.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Systeem- en Netwerk engineer.
 • Je bent in het bezit van ITIL certificering, aangevuld met certificeringen op het gebied van netwerkbeheer (CCNA/CCNP, HP ASE, Fortinet NSE (4)) of systeembeheerder (MCSA / MCSE VCP).
Persoonlijke vaardigheden
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent communicatief vaardig en oplossingsgericht,
 • Je vindt gemakkelijk je weg in een team, maar bent ook zelfstandig en proactief.
 • Je bent flexibel, in staat om je eigen visie te vormen en deze duidelijk te maken aan anderen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een middelgrote organisatie gevestigd in Barendrecht die integriteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Begonnen in 2007 zijn we nu een bedrijf met meer dan 50 medewerkers met de ambitie om in hetzelfde tempo verder te blijven groeien. En met de ambitie om onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden.

Een bedrijf is eigenlijk niets anders dan een verzameling medewerkers met een gemeenschappelijk doel. Daarom draait het bij ons om de mensen. Mensen die snappen dat als je je hele leven moet werken, dat werk dan ook maar beter leuk kan zijn. Mensen die ook snappen dat je je in deze technologische wereld zult moeten blijven ontwikkelen om aangehaakt te blijven. En mensen die inzien dat je het werk nooit alleen kunt doen; dat een groep prettige collega’s om je heen een belangrijk aspect voor je werkvreugde betekent.

Wij begrijpen dat collega’s een privé leven hebben. En dat de mensen om je heen ongewild deel uit maken van je werk. Van wat je doet, wanneer je het doet en met wie je dat doet. Daarom zijn onze bedrijfsfeestjes niet alleen voor jou alleen, maar ook voor je partner en eventuele kinderen. Zodat we elkaar allemaal kennen en er voor elkaar kunnen zijn.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m

Uiteraard o.b.v. kennis en ervaring die jij meebrengt! 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen, pensioenregeling, opleidingsbudget en mogelijkheid tot een leaseauto!
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
Voorkeur heeft een fulltime dienstverband van 40 uren, 36 uur is bespreekbaar.
Infrastructuur Engineer - Managed Services - Barendrecht
Score: 8.9
Stemmen: 36

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Barendrecht