user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Inhouse Software Engineer .NET - Barendrecht

Software DeveloperC#ASP.NET
ITIS
 • ITIS
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je ons inhouse software development team komt versterken en onderdeel bent van een laagdrempelige en informele IT organisatie die echt hart heeft voor zijn medewerkers? En woon je toevallig ook nog in omgeving Barendrecht? Dan is ITIS de juiste match voor jou!

In deze rol word jij onderdeel van ITIS Products. ITIS Products levert gestandaardiseerde producten op het gebied van Arbo, Veiligheid en Milieu. Onze softwareproducten nemen alle zorgen van de klant uit handen, doordat naast de software ook de configuratie en zelfs de vulling van deze systemen met basisgegevens door ITIS verzorgd kan worden. Belangrijk is dat onze softwareproducten mee evolueren met de huidige technologie en relevant blijven in de huidige, maar ook de toekomstige markt. Hierom zijn wij onze softwareproducten aan het herontwikkelen naar SaaS oplossingen, waar SOFOS 360, als perfect voorbeeld fungeert en momenteel bij diverse klanten wordt gemigreerd en geïmplementeerd.
Mede door de hoeveelheid werk die dit met zich meebrengt, is er een nieuwe functie open gekomen voor een ervaren Software Engineer.

Als gedreven Software Engineer ben jij de juiste aanvulling van het team en ondersteun jij, vanuit jouw visie en expertise, onze klanten met uiteenlopende vraagstukken. Daarnaast werk je mee aan de (her)ontwikkeling van onze andere softwareproducten naar SaaS oplossingen. Dit doen wij o.a. met behulp van DevExpress.

lees meer

Functie-eisen Wat bieden wij?
 • De mogelijkheid om te werken bij een werkgever waar je geen nummertje, maar een persoon met een privé leven bent.
 • Een goed en competitief salaris tussen de 3.000 en 5.000 euro (gebaseerd op jouw kennis en expertise) en 26 vakantiedagen.
 • Medewerkersbijeenkomsten, kennissessies, samen kerst vieren, een familiedag: kortom veel leuke en gezellige momenten met jouw collega’s en je gezin!
 • Opleidingen en certificeringsmogelijkheden, persoonlijk afgestemd op jouw wensen en doelen.
 • Een interessante en diverse klantenportefeuille.
Natuurlijk zijn er ook een aantal vaardigheden die wij van jou verwachten:
Inhoudelijke vaardigheden
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare programmeerervaring in ASP.NET & C# in het .Net framework.
 • Je hebt ervaring met XML en XSD.
 • Je bent bekend met Agile projectmethodieken zoals Scrum.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met DevExpress.
Persoonlijke vaardigheden
 • Je bent nieuwsgierig, creatief, oplossingsgericht en proactief.
 • Je kunt goed luisteren en je bent communicatief vaardig.
 • Je bent flexibel.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent een teamspeler.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een middelgrote organisatie gevestigd in Barendrecht die integriteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Begonnen in 2007 zijn we nu een bedrijf met meer dan 50 medewerkers met de ambitie om in hetzelfde tempo verder te blijven groeien. En met de ambitie om onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden.

Een bedrijf is eigenlijk niets anders dan een verzameling medewerkers met een gemeenschappelijk doel. Daarom draait het bij ons om de mensen. Mensen die snappen dat als je je hele leven moet werken, dat werk dan ook maar beter leuk kan zijn. Mensen die ook snappen dat je je in deze technologische wereld zult moeten blijven ontwikkelen om aangehaakt te blijven. En mensen die inzien dat je het werk nooit alleen kunt doen; dat een groep prettige collega’s om je heen een belangrijk aspect voor je werkvreugde betekent.

Wij begrijpen dat collega’s een privé leven hebben. En dat de mensen om je heen ongewild deel uit maken van je werk. Van wat je doet, wanneer je het doet en met wie je dat doet. Daarom zijn onze bedrijfsfeestjes niet alleen voor jou alleen, maar ook voor je partner en eventuele kinderen. Zodat we elkaar allemaal kennen en er voor elkaar kunnen zijn.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 6.000 p/m

Uiteraard o.b.v. kennis en ervaring die jij meebrengt! 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen, pensioenregeling, opleidingsbudget en mogelijkheid tot een leaseauto!
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
Voorkeur heeft een fulltime dienstverband van 40 uren, 36 uur is bespreekbaar.
Inhouse Software Engineer .NET - Barendrecht
Score: 7.4
Stemmen: 44

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Barendrecht