user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder bij de Gemeente Zoetermeer

in Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer
 • Gemeente Zoetermeer
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij de functioneel beheerder die uiteenlopende technische systemen weet te koppelen aan meerwaarde voor de business? Dan zoeken wij jou!
Wij hebben plek voor drie nieuwe functioneel beheerders binnen ons team.

Als gemeente gebruiken we heel wat applicaties, van de GBA (gemeentelijke basisadministratie), GIS (voor geo-informatie) tot aan systemen voor de lokale belastingen en diverse applicaties binnen het Sociaal Domein. En natuurlijk hebben we onze eigen kantoorapplicaties die feilloos moeten werken. Alles moet bovendien toekomstbestendig zijn. Als functioneel beheerder ben jij voor één of meer van deze systemen onze steun en toeverlaat. Van het afhandelen van storingen tot leveranciersmanagement en van slim meedenken tot projectmanagement van innovatieve pilots, denk bijvoorbeeld aan blockchain. Ook lever je ons de data waarmee we onze praktijk kunnen verbeteren. Allemaal binnen een organisatie die hoge eisen stelt en waarbij je soms creatief moet zijn in het zoeken naar oplossingen.

Een technisch uitdagende functie die je de kans geeft om niet alleen veel verschillende applicaties te leren kennen, maar ook alle hoeken van de organisatie. Spreekt jou dit aan? Dan zien we je graag als functioneel beheerder bij de gemeente Zoetermeer. Voor deze vacature zoeken wij drie functioneel beheerders.

lees meer

Functie-eisen Jij slaagt erin om een goede verbinding te leggen tussen de technische aspecten van de verschillende applicaties en het neerzetten van een goed product voor de business. Je combineert dat met een positieve, meedenkende houding en gevoel voor de behoeften en vragen van jouw klanten. Je hebt een ketengerichte blik die verder gaat dan het functioneren van de beheerde applicaties alleen. Verder neem je mee:
 • een afgeronde opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica
 • kennis van SQL en Cognos
 • ervaring met het beheer van gemeentelijke applicaties, zoals de Centric-applicaties, GBA, GIS en/of applicaties voor het Sociaal Domein
Je komt terecht in een team waar een open en transparante sfeer heerst. Collega’s geven elkaar positieve feedback en gaan goed met elkaar om. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel wat verschillende applicaties betreft als op het gebied van jouw persoonlijke groei. Ons gloednieuwe stadhuis stimuleert ontmoetingen en onderlinge samenwerking en je bent flexibel in het zoeken van je werkplek (dat kan ook thuis zijn). Ook kun je rekenen op:
 • een salaris van maximaal € 3.805 per maand bij een volledige werkweek (schaal 9)
 • prima arbeidsvoorwaarden die je voor een groot deel zelf kunt vormgeven
 • een functie voor één jaar waarbij op termijn een vast dienstverband mogelijk is

lees meer

Bedrijfsomschrijving Zoetermeer is een toekomstgerichte stad. We gaan aan de slag voor de stad, samen met onze partners, inwoners en ondernemers. We spelen in op de behoeften die in de stad leven en doen dat op een manier die voor iedereen het beste resultaat oplevert.
Salarisinformatie Bruto € 3.805 p/m
Functioneel Beheerder bij de Gemeente Zoetermeer
Score: 9.9
Stemmen: 44

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer