Vacature ICT Engineer - Almere

Almere

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met de zorg? Is het jouw doel om de zorg te helpen automatiseren zodat mensen meer aandacht kunnen hebben voor de mens? Dan heb ik een mooie vacature voor jou.


Wat ga je doen?

Als Junior ICT Engineer in de omgeving van Almere ga jij er voor zorgen dat bij de klanten alles wordt geautomatiseerd en dat de medewerkers meer aandacht gaan krijgen voor de mens. Jij gaat er voor zorgen dat alle projecten die lopen worden opgepakt en dat alle problemen die daarbij komen kijken worden opgelost. Je gaat werken met zorgsystemen en je wordt de vraagbaak en het gezicht voor de klant. Je hebt dus affiniteit met de zorg en kennis binnen de telefonie.

Je verantwoordelijkheden zijn:
- Schakelen met klanten;
- Oplossen van problemen;
- Onderhouden van de zorgsystemen.


Wie ben je?

Een techneut met kennis van telefonie en grote affiniteit met de zorg. Je vindt het leuk om naar de klant te gaan en echt met hun mee te denken over oplossingen. Maar aan de andere kant ben je ook vooruit aan het kijken en ben je proactief bezig met het signaleren van problemen en biedt oplossingen aan voor er problemen zijn.

Je hebt dus:

- HBO werk- en denkniveau;
- Een opleiding in de richting van system en network engineer;
- Grote affiniteit met de zorg en je wilt werken met zorgsystemen;
- Kennis van telefonie;
- Certificeringen zijn een pré.


Wat mag je verwachten?

Een mooie baan als ICT Engineer die energie haalt uit klantcontact en het bieden van oplossingen. De klanten zijn grote partijen in de zorg en hebben altijd vraag naar een oplossing op maat, je krijgt de kans om hier in mee te denken en deze oplossingen op maat aan te bieden.

Naast deze mooie mogelijkheid bieden ze natuurlijk ook:

- Een mooi salaris tussen de €2,500 - €3,000,- waar je wordt ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Een laptop, telefoon en auto van de zaak;
- Volop trainingen en doorgroeimogelijkheden;
- Leuk en enthousiast team met jonge professionals;


Waar ga je werken?

De organisatie voelt aan als je tweede familie, ze gaan informeel en collegiaal met elkaar om en zorgen dat je je snel thuis zult voelen. De oprichters kennen elkaar al jaren en willen dit gevoel ook uitstralen. Ze gaan elke dag met een grote glimlach naar de klant omdat ze graag willen helpen de zorg te verbeteren door middel van automatiseren. Hierdoor hebben de medewerkers in de zorg echt tijd voor de mens. Ze bieden oplossingen aan op maat en kunnen daardoor met veel zorgsystemen werken.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Engineer in Almere
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Almere