Vacature Technisch Consultant - Barendrecht

Barendrecht

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan een goede user experience? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Als technisch consult binnen deze IT-dienstverlener ga jij werken binnen een team van specialisten. Met jouw ervaring en expertise werk je aan alle fases binnen een project. Hierbij moet je denken aan pre-sales tot aan de oplevering van een project. Je kan als consultant binnen deze organisatie focussen op de volgende expertises: Cloud, Infrastructure, Virtualisatie, Application & Desktop, mobility en Datacenter.

De projecten die je gaat oppakken variëren van honderd werkplekken tot aan duizenden werkplekken. Je richt de werkplekken in en zorgt alle projecten naar wens worden opgeleverd. Als consultant stel jij de klant centraal en ben jij de adviseur op het gebied van vernieuwing binnen hun IT-omgeving. Jij bent van het A tot Z verantwoordelijk, denk hierbij kan je denken aan het ontwerpen van de omgeving en deze ook implementeren. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en je zal altijd kansen benutten om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.


Wie ben je?

- HBO werk en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als IT –consultant;
- Aantoonbare kennis binnen jouw specialisme als consultant;
- Je bent in staat om zelfstandig projecten uit te voeren maar ook in teamverband;
- Bereid om te reizen.


Wat mag je verwachten?

- Salarisindicatie van €3500,- tot €4500,- o.b.v. 40 uur;
- Lease auto;
- 25 vakantiedagen
- Mobiel en laptop van de zaak;
- Winstdeling;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Trainingsmogelijkheden;
- Informele werksfeer.


Waar ga je werken?

Deze organisatie groeit en is op dit moment 40 man sterk, ondanks de corona crisis is de vraag bij klanten naar een goede infrastructure gegroeid. Hierdoor zijn zij nu opzoek naar versterking binnen het team. Deze organisatie is een echte IT-dienstverlener die organisaties compleet kan ontzorgen.
Wat werken voor deze organisatie leuk maakt is het familiegevoel. Ze organiseren reisjes waarbij partners ook mee mogen of houden LAN party’s in het weekend. Om van elkaar te leren organiseren ze ook technights waarbij verschillende specialisten presentaties geven. Kortom deze organisatie wil dat jij groeit en biedt daar alle mogelijkheden toe!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joël van Duuren | tel: 088-321 8 123 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joël van Duuren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Consultant in Barendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Barendrecht