Vacature Identity and Access Management (IAM) Consultant - Amsterdam

Amsterdam

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een gedreven IAM-professional en op zoek naar een organisatie waar voor je uitdagende IAM-opdrachten bij interessante klanten mag realiseren? Wil je verder werken in een omgeving met andere IAM fanaten/experts?


Wat ga je doen?

Als IAM consultant weet jij precies hoe je data toegankelijk houdt en tegelijkertijd veiligstelt. Om dit te realiseren houd jij je bezig met het in kaart brengen van data, personen en toegang, waarbij je het belangrijk vindt om zeggenschap te houden over eigen identiteit en data (waaronder GDPR). Daarnaast zorg je dat data veilig uitgewisseld kan worden.

Het leuke aan deze functie is dat je volledig van end-to-end verantwoordelijk bent, zowel zelfstandig als in teamverband voor een breed scala aan projecten. Denk hierbij aan partijen binnen de zorg, automotive, overheid etc. Focus ligt op de grote partijen waarbij je niet gebonden bent aan 1 product, maar ook juist bezig gaat zijn met diverse IAM productlijnen (Omada, CyberArk, Okta etc.)

Dit alles maakt dat de functie erg divers is. Grote plus is verder dat hun focus op IAM ligt, wat hun 1 van de meest ervaren dienstverleners maakt binnen Nederland binnen dit vakgebied.


Wie ben je?

Minimaal een afgeronde HBO opleiding
Kennis van en ervaring met IAM producten, zoals CyberArk, Sailpoint, NetIQ, RSA en OneIdentity
Concrete ervaring met technische implementaties. Mocht je wat meer aan de business/functionele kant zitten zijn hier ook mogelijkheden voor!
Communicatief en schriftelijk vaardig in Nederlands & Engels


Wat mag je verwachten?

Salaris tot een bedrag van circa €5.500,- obv 40 uur (32, 36 is ook bespreekbaar)
Leasebudget is een optie
Jaarlijkse bonusuitkering
Uitgebreid opleidingsbudget (trainingen, certificaten, cursussen)


Waar ga je werken?

Een organisatie die een partner is voor hun klanten in informatiebeveiliging met een sterke focus op alles wat met IAM te maken heeft. Ze staan elke dag klaar om hun klanten te adviseren en goed te beveiligen. Ze vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, en daarnaast ook het opdoen van meer kennis binnen security. Ze hebben veel verschillende klanten bijvoorbeeld: scholen, zorginstellingen en zitten ze bij verschillende overheidsinstanties.

Jouw toekomstige collega's hier hebben ieder weer hun eigen specialisatie waardoor je eigenlijk nooit bent uitgeleerd. Naast het van elkaar leren hebben zij onwijs veel opleidingsmogelijkheden, wat voor hen funest is om als organisatie ook te blijven groeien.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jordy van den Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 2843 4010 |

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Jordy van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IAM Consultant in Amsterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam