Vacature Security Engineer / Ethical hacker - Amsterdam

Amsterdam

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Security engineer met enige ervaring? Wil jij je security expertise uitbouwen met bijvoorbeeld Ethical hacking skills bij dit internationale bedrijf in de regio Amsterdam? Lees snel verder en solliciteer!


Wat ga je doen?

Als Security engineer heb je veel kennis van front- and backend development en ben je verantwoordelijk voor de complete beveiliging van applicaties. Je gaat je bezig houden met bedreigingsanalyses, het reviewen van codes en daarnaast zal je junior security engineers gaan begeleiden en coachen.

Je hebt veel ervaring met bijvoorbeeld scripten in Java, Python of (Power)shell. Het is belangrijk om te weten dat het een internationale omgeving betreft, de voertaal is dus Engels en dit niveau moet op C1 level of hoger liggen.


Wie ben je?

Je bent een red teamer met 2 tot 3 jaar ervaring binnen pentesting. Je vindt het leuk om applicaties te beveiligen en te testen. Daarnaast ben je een echt script talent en heb je ervaring binnen agile / scrum werken. Het belangrijkste is dat je Engels perfect moet zijn, dit is een harde eis.

Daarnaast heb je:

- Minimaal een HBO diploma;
- 2 of 3 jaar ervaring;
- Ervaring met security monitoring tools als Splunk;
- Certificaten zijn ook een grote pré
- Goede sociale en communicatieve vaardigheden;


Wat mag je verwachten?

Naast een uitdagende baan als pentester en de kans om je hier heel erg te gaan ontwikkelen vinden ze het belangrijk dat je op meerdere security fronten een slag kan gaan slaan en krijg je hier ook zeker mogelijkheden toe. Daarnaast zorgen ze goed voor hun collega’s en hebben ze een aantrekkelijk voorwaardenpakket samengesteld, denk aan:

- Een salaris dat tussen de €3,000,- en €5,700,- ligt. Je wordt hierbij ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Laptop, telefoon van de zaak;
- Flexibele uren;
- Een leuk en hecht team;
- Veel opleidingsmogelijkheden en kansen om door te gaan groeien;


Waar ga je werken?

Je komt terecht in een klein, toegewijd team van zeer bekwame mensen die zich goed inzetten. Ze opereren in een unieke omgeving waarbij een energieke en snelle houding gehanteerd word. Het kennis- en ervaringsniveau binnen het team is zeer hoog wat een zeer energieke sfeer creëert. We vergeten niet om plezier te hebben tijdens het ontwikkelen van de propositie. Je maakt deel uit van een unieke reis van een nieuw team en legt de lat nog hoger met je ervaringen.

Geïnteresseerd? Neem contact met me op via 06 – 34 20 20 14 of 070 – 2 197 197

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.700 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Ethical Hacker in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam