Vacature Netwerkbeheerder - Den Haag

Den Haag

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil je aan de slag gaan bij een interessant club die ook internationaal bezig is? Ze zoeken een netwerkbeheerder met wat ervaring in de regio Den Haag.


Wat ga je doen?

Als netwerkbeheerder ben je samen met de engineers verantwoordelijk voor het gehele netwerk. Eigenlijk waar het werk van de engineer stopt, pak jij het verder over. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en onderhoud.

Je gaat je specifiek richten op het proactief monitoren van het netwerk, denk aan het proactief beveiligen van het netwerk met firewalls in plaats van achteraf pas kijken waar het probleem zit. Maar aan de andere kant ben je ook bezig met updates en implementaties van software en hardware. De software ga je helemaal uitrollen en daarbij ga je nieuwe hardware aanschaffen.


Wie ben je?

Je bent een netwerkbeheerder met 2 of 3 jaar ervaring met de juiste hands-on ervaring. Daarnaast zijn certificaten in Juniper, Cisco, Brocade certified network engineer en Microsoft mooi meegenomen als je die kunt overleggen. Het belangrijkste is dat je als netwerkbeheerder goed met het netwerk om kan gaan dat is gebouwd door de engineer. Je gaat samen een duo vormen dat verantwoordelijk is voor het gehele netwerk.

Daarnaast heb je:
- Minimaal een HBO diploma;
- Een voorliefde voor Linux omgevingen;
- 2 of 3 jaar ervaring;


Wat mag je verwachten?

Naast een uitdagende baan als netwerkbeheerder bij een leuke club die ook internationaal aan het groeien is, vinden ze het belangrijk dat mensen zich zelf gaan ontwikkelen. Je houdt van een platte organisatie waar er snel geschakeld wordt en het team het belangrijkste is, jullie doen alles met elkaar voor elkaar. Daarnaast zorgen ze goed voor hun collega’s, denk hierbij aan:

- Een salaris dat tussen de €3,000,- en €5,000,- ligt. Je wordt hierbij ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Laptop, telefoon van de zaak. Een leaseauto is hierbij bespreekbaar en in overleg;
- Veel opleidingsmogelijkheden en kansen om door te gaan groeien;


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een organisatie die onwijs hard aan het groeien is. Ze hebben inmiddels 3 kantoren over de hele wereld en hun ambitie is om verder te blijven groeien. Het is een platte cultuur en ze vinden het team, zoals gezegd, erg belangrijk. Ze bedienen grote klanten en werken veel met Linux.

Geïnteresseerd? Neem contact met me op via 06 – 34 20 20 14 of 070 – 2 197 197

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag