Vacature Support Engineer Networking - Urk

Urk

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij en ervaren support engineer en heb je veel ervaring en kennis van Cisco? Vind je het leuk om vooral remote vanaf kantoor te werken en soms langs te gaan bij de klant? Solliciteer dan voor de support engineer networking rol in de omgeving Urk


Wat ga je doen?

Als support engineer networking in de regio Urk ben je bezig met support, beheertaken remote voor klanten en wanneer nodig ook bij klanten. Deze klanten zitten zowel in Nederland als internationaal, dus volop mogelijkheden ook binnen internationaal vlak. Je bent vooral bezig met Cisco en je hebt kennis van Routing & Switching, Security en Wireless. Je pakt vooral 2e lijns zaken op maar veel cases zijn ook 3e lijns. Je schakelt elke dag met bijvoorbeeld de accountmanagers, projectleiders en uiteraard je collega engineers.


Wie ben je?

Je bent een ervaren support engineer, netwerkbeheerder of netwerk engineer. Er wordt minimaal 3 jaar ervaring gevraagd en je bent heel ervaren met Cisco. Je vindt het leuk om naast support en network monitoring ook security op te gaan pakken. Voor de rest heb je:

- Minimaal CCNA, als je een CCNP hebt dan is dit een enorme pré;
- Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;
- Minimaal 3 jaar ervaring;
- Veel ervaring met Cisco.


Wat mag je verwachten?

Je gaat aan de slag om klanten te helpen met complexe problemen, dit doe je vooral op kantoor en wanneer nodig ga je naar de klant. Je bent vooral bezig met 2e lijns problemen en gaat ook een deel security oppakken.

Daarnaast zorgen ze goed voor hun collega’s denk hierbij aan:

- Een salaris dat loopt van €3,000 - €4,000,- euro bruto. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Collectieve pensioenregeling en ziektekostenverzekering;
- 26 vakantiedagen om lekker op te laden;
- Een laptop, telefoon en leaseauto;
- Tijd en plaats onafhankelijk werken, heel veel flexibiliteit;
- Een enthousiast team met een hele complexe en dynamische omgeving.


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een organisatie die voorop loopt in digitale transformatie. Ze hebben heel veel ervaring binnen Cisco en Microsoft. Je komt in een team te werken met specialisten en collega’s die elkaar altijd beter proberen te maken. Daarnaast heb je te maken met nationale en internationale klanten, als jij goed gedijt in een internationale omgeving is dit een mooie organisatie. Ze werken met hoog aangeschreven leveranciers en hebben het ‘nieuwe werken’ al helemaal geïmplementeerd.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Network Engineer in Urk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Urk