Vacature Information Security Auditor - Den Bosch

Den Bosch

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Lijkt het jou interessant om jouw kennis van informatiebeveiliging & IT Infrastructuur toe te passen als Auditor? Op deze manier help je diverse organisaties met werken conform desbetreffende informatiebeveiligingsnormen.


Wat ga je doen?

Het gaat hier om een certificerende instelling die momenteel een onwijze groei aan het doormaken is. Hun focus ligt enerzijds op kwaliteit en anderzijds op informatiebeveiligingsnormen. Binnen de afdeling Informatiebeveiliging kunnen zij flink gaan groeien, dit doen zij al door middel van de hoeveelheid projecten die binnenstromen. Zodoende zijn zij op zoek naar technisch specialisten die hun kennis willen toepassen en zich willen specialiseren als Information Security Auditor.

Dit houdt in dat je bij diverse en ook vooral verschillende bedrijven een kijkje gaat nemen. Relevante branches waar je in komt te werken zijn o.a. Automotive (Mercedes, BMW, Renault), Zorginstellingen, Software Leveranciers etc. Hierbij ga je systematisch te werken door hen afhankelijk te toetsen. Dit doe je o.a. door middel van observeren, houden van interviews, het controleren van documenten of het inzien van data. Deze bevindingen voeg je samen in een rapportage en bespreek je vervolgens met de klant.

Het gaat hier om een traject van 3 jaar, waarbij je elk jaar langskomt om het certificeringstraject te bewaken. Over het algemeen duren deze projecten rond de 2 weken. Veel diversiteit dus!


Wie ben je?

- Minimaal HBO (bij voorkeur in de richting van IT, Security).
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring waarvan 2 jaar binnen Informatiebeveiliging.
- Communicatief en analytisch ingesteld.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Reisbereid. Veel binnen de randstad maar ook zeker daarbuiten.


Wat mag je verwachten?

- Een mooi salaris tot €6,500 euro. Uiteraard ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- 28 vakantiedagen;
- Laptop, telefoon en auto;
- Trainingen
- Een dynamisch en jong team.
- Verdeling is als volgt: gemiddeld 3 dagen bij de klant, overige dagen thuis of op kantoor


Waar ga je werken?

Een organisatie die keihard aan het groeien is en haar pijlen aan het richten is op de internationale markt. Met kantoren in andere Europese landen willen ze hun groei gaan versnellen, en jij kan hier deel van gaan uitmaken. Met hun frisse blik op het audit vak willen ze het verschil gaan maken en hun klanten elke dag ontzorgen. Met een dynamisch, jong en informeel team maakt het dat het elke dag weer energie geeft om naar werk te gaan.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jordy van den Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 2843 4010 |

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Jordy van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Auditor in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch