Vacature Network Engineer - Alkmaar

Alkmaar

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bij deze klant in de omgeving Alkmaar ga je als senior network engineer aan de slag. Ze zijn gespecialiseerd in Routing & Switching en bedienen wereldwijd verschillende klanten.


Wat ga je doen?

Binnen deze functie zal je als Senior Network Engineer een team junioren en medioren gaan begeleiden. De junioren zal je gaan helpen met incidenten en met de medioren ga je projecten oppakken. Verder heb je het volgende takenpakket:

- Je gaat high en low level designs ontwerpen;
- Bij klanten ga je de infrastructuur verbeteren;
- Je bent vraagbaak en sparringpartner voor klanten;
- Je gaat stand-by diensten draaien.


Wie ben je?

Je bent een HBO of WO geschoolde techneut met minimaal 2 jaar ervaring als Senior Network Engineer. Je hebt ervaring met BGP, OSPF, en MPLS en je bent nieuwsgierig naar nieuwe technieken als SDN. Voor de rest ben je communicatief in zowel de Nederlandse als Engelse taal. En heb je voor de rest:

kennis van Linux en automatisering;
ervaring met Juniper en Fortinet;
Een rijbewijs B;
Uitstekend organisatietalent.
De drive om ook een leidersrol op te gaan pakken.


Wat mag je verwachten?

Een Senior functie waar je een team onder je krijgt waar je ondersteuning aan gaat bieden. Het is een uitdagende functie waar je junioren helpt met incidenten en daarnaast pak je vooral projecten op. Daarnaast zorgen ze goed voor de collega’s en bieden ze een aantrekkelijk voorwaardenpakket, denk aan:

Een salaris dat loopt tot €5,000 euro, je wordt ingeschaald op basis van kennis en kunde;
Een fulltime aanstelling (minimaal 32 uur);
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
Mooie projecten;
Een leaseauto;
Laptop en mobiel van de zaak.


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een organisatie die aan het groeien is. Ze zijn uitgebreid richting Enterprises en de MKB- plus markt om zo nog meer klanten te kunnen gaan bedienen. Ze vinden het belangrijk dat mensen ambitie hebben en stimuleren dit dan ook enorm. Voor de rest is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en omschrijven ze zichzelf dan ook als professioneel maar informeel.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Network Engineer in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Alkmaar