Vacature Netwerk Engineer - Lelystad

Lelystad

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een functie waarin je te maken hebt met een snel groeiende Netwerk omgeving? Wil jij interessante technisch uitdagende projecten managen? En werken met de nieuwste technieken op het gebied van Network Engineering en Automation?


Wat ga je doen?

Als Network Engineer maak je deel uit van het System & Network Engineering team. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de diensten die deze organisatie aanbiedt. Je bent voornamelijk bezig met het monitoren, onderhouden en verbeteren van onze omvangrijke netwerk omgeving. Hierin ben je ook een directe schakel met het interne 2e lijns NOC team. Bij complexe vraagstukken waar zij niet uitkomen schiet jij te hulp om te kijken hoe deze opgelost kunnen worden. Ook zal je meedenken met het NOC team, zodat zij deze incidenten in de toekomst zelf kunnen oplossen.

Hierbij heb je dus ook de mogelijkheid om je te gaan richting op Network automation middels tools als Ansible of Python bijvoorbeeld. Dit om de diensten te verbeteren en efficiënter te werk te gaan.


Wie ben je?

HBO Werk- en Denkniveau
Kennis van designs, implementaties en bij voorkeur ervaring binnen een ISP
Kennis van Cisco en bij voorkeur ook Juniper
Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Wat mag je verwachten?

Een salaris tot max. €5.500,- o.b.v. 40 uur
Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
Geen lease mogelijkheden aangezien het een interne functie betreft
Een gezellig team van technisch sterke specialisten


Waar ga je werken?

Deze organisatie is gelegen in de omgeving Flevoland. Hun diensten zijn gefocust op het leveren van Internet Services. Ook zijn zij in staat om secure hosting te bieden aan hun klanten met behulp van hun eigen datacenter. Met een focus op innovatie en veiligheid kunnen zij hun eindklanten betrouwbaarheid bieden als het gaat om hun interne netwerken. Daarnaast bieden zij hun diensten ook aan particulieren aan en zorgen zij voor een stabiel netwerk voor het thuisfront van de gewone mede mens.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jordy van den Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 2843 4010 |

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Jordy van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Lelystad
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Lelystad