Vacature IT auditor RE - Den Haag

Den Haag

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een auditor die zijn of haar RE in the pocket heeft? Ben jij geïnteresseerd in een organisatie die meerdere klanten bedient en daar wat langer ook het gezicht blijft? Lees dan snel verder.


Wat ga je doen?

Binnen deze organisatie ga je audits uitvoeren bij klanten door heel de randstad. Je gaat naar klanten waar je voor een langere periode audits zult uitvoeren en ook meedenkt met de oplossingen voor de implementatie. Daarnaast zul je klanten gaan adviseren over hoe het beter kan, je bent hier een echte sparringpartner om de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Je gaat dus:
- Audits uitvoeren bij klanten binnen de randstad;
- Meedenken met klanten om oplossingen te implementeren;
- Klanten ontzorgen in hun vragen.


Wie ben je?

Een echte auditor die communicatief is ingesteld, je bent namelijk de sparringpartner van de klant en moet er dus voor zorgen dat technische oplossingen goed vertaald worden in begrijpelijke taal. Daarnaast sta je op je strepen en kan je schakelen met het management om de oplossingen goed over te kunnen brengen. Daarnaast ben je kritisch op je eigen werk maar ook op de klant en ben je analytisch ingesteld om problemen snel te signaleren en op te pakken.

Verder heb je:
- Minimaal HBO werk- en denkniveau;
- Certificaten als bijvoorbeeld CISM, CISA of CISSP
- Een RE diploma of ben je daarmee bezig
- Gewerkt met normeringen als ISO 27001.


Wat mag je verwachten?

Naast een team met hardwerkende professionals en mooie klanten binnen de randstad zorgen ze ook goed voor hun collega’s. Hierdoor is er een mooi arbeidsvoorwaarden pakket samengesteld. Hierbij moet je denken aan:

- Een salaris tot €6,500,- hierbij word je ingedeeld op basis van kennis en kunde;
- Een omgeving waar je veel kan gaan leren en er volop trainingen zijn;
- Vrijheid om je werk in te delen zodat het naadloos aansluit op je drukke privéleven;
- Leaseauto;
- Laptop en telefoon van de zaak.


Waar ga je werken?

Een organisatie die heilig geloven in digitalisering. Dit is het middel om klanten te helpen met hun uitdagingen en daar zijn ze dus ook erg goed in. Voor de rest is het een hecht team die elkaar altijd wil helpen om nog beter te worden en zo samen alle klanten naar een hoger niveau te tillen. Wil je samen met collega’s het beste uit jezelf halen en elke dag nóg beter worden? Neem dan contact met mij op!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Auditor in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag