Vacature Netwerk Engineer - Rotterdam

Rotterdam

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jij wordt enthousiast van nieuwe technieken en hebt een passie voor netwerken.


Wat ga je doen?

Met een team van ruim tien netwerk specialisten ga jij aan de slag om de technische netwerkinfrastructuur te onderhouden. Je duikt in het diepe en gaat werken met de nieuwste technieken om alles zo optimaal mogelijk te laten werken. Denk aan het uitbreiden van de capaciteit, het oplossen van interessante, maar vooral complexe problemen, voorstellen en uitvoeren van verbeteringen en implementeren van de nieuwste technieken. Je bent nauw betrokken bij de projecten en je gaat deze van a tot z oppakken. Dit betekent dat je dagelijks met diverse nieuwe en bestaande technologieën in aanraking komt.


Wie ben je?

- Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding in de ict.
- Je bent in het bezit van een CCNA (pré);
- Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
- Je werkt graag projectmatig, zowel zelfstandig als in teamverband.


Wat mag je verwachten?

Wanneer je hier in dienst komt, staat daar wat moois tegenover. Iets om je te motiveren, maar ook als waardering voor jouw kennis en inzet. Denk aan:
- Een salaris tussen de €3500,- tot €4500,- o.b.v. 40 uur;
- Een pensioen opbouw;
- Jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling. Denk aan certificeringen, cursussen en trainingen;
- Een Interessante bonusregeling die bovenop je jaarsalaris komt!;
- Een sport en internetvergoeding;


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag binnen een belangrijk onderdeel binnen de organisatie. Verantwoordelijk voor de volledige onderhoud, uitbreiding en ontwikkelingen. Door het enorme netwerk zijn ze niet te missen en zijn ze dagelijks bezig om dit voor meer mensen toegankelijk te maken. Ze zijn nu ongeveer 100 tot 130 man groot en hebben een erg luxe kantoor in de omgeving van Rotterdam.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Reggy Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 14 234 292 | [email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Reggy Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam