Vacature Network Engineer - Lelystad

Lelystad

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als netwerk engineer aan het core netwerk verbeteren? Vind jij het leuk om met projecten bezig te zijn zowel intern als voor onze klanten? Solliciteer dan direct!


Wat ga je doen?

Als network engineer ga je met je team aan de slag om het netwerk te gaan verbeteren. Verbeteringen worden doorgevoerd doordat het team diensten en / of producten continu ontwikkelt en aanpast. Deze verbeteringen doe je met je team, deze bestaat uit vijf techneuten die elke dag een stapje beter willen zijn. Een voorbeeld van verbeteringen is automatiseren.

Daarnaast ga je network collega’s begeleiden en helpen met het oplossen van hedendaagse vraagstukken zodat zij dit de volgende keer zelf oppakken. De moeilijkste vraagstukken pakken jij en je team op.


Wie ben je?

Naast een techneut met veel kennis en ervaring vragen we de volgende zaken:

- Communicatief sterk, naast de technische vraagstukken vertaal je deze namelijk ook richting je collega’s;
- HBO werk- en denkniveau;
- Kennis van Juniper, Cisco, Linux en Ansible;
- Kennis van Splunk is een pré;
- Teamgericht en klantgericht;


Wat mag je verwachten?

Een technische functie waar je samen met je team de verantwoordelijkheid draagt voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Hiernaast ben je de sparringspartner voor andere network engineers om ze te helpen met lastige vraagstukken.

Daarnaast krijg je:

- Een salaris dat loopt tot maximaal €5,500. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring.
- Reiskostenvergoeding;
- Pensioenregeling;
- Laptop en telefoon van de zaak;


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een club in de jongste provincie van ons land. Ze hebben een hecht team die elke dag een stapje extra zet om meer te bereiken voor elkaar en de klanten. Bij deze club staat eigen ontwikkeling voorop, je krijgt hier dan ook ruimschoots de ruimte en middelen voor. Ook vinden ze het belangrijk dat mensen meedenken in processen en dit juichen ze dan ook alleen maar toe.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via of 070 – 2 197 197

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5,50 p/u
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Lelystad