Vacature IT auditor RE - Deventer

Deventer

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij je RE behaald of wil je deze heel graag behalen? Wil jij aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf binnen IT audits? Dan heb ik de perfecte vacature voor jou!


Wat ga je doen?

Binnen deze baan ga jij je bezig houden met accountancy en bedrijfsvoering. Je gaat zelfstandig naar klanten om audits uit te voeren en ze te adviseren over de cybersecurity binnen de organisatie.
Daarnaast houd je je bezig met:
- Adviseren van het management team;
- Controleren van rapportages;
- Onderhouden van goede relaties met bestaande klanten;
- Helpen en begeleiden van collega’s in hun audits;
- Actief delen en rapporteren van kennis, om te zorgen dat je collega’s up-to-date zijn en nieuwe collega’s snel ingewerkt kunnen worden.


Wie ben je?

Naast een studie (technische) bedrijfskunde of informatica beschik je bovenal over een ondernemende geest met een commerciële insteek. Je wilt graag collega’s ondersteunen met jouw kennis over cybersecurity en je kan advies goed onderbouwen en uitbrengen.

Daarnaast:
- Heb je uitstekend inlevingsvermogen en ben je klantgericht;
- Ben je doortastend en breng je advies uit aan het MT;
- Ben je afgestudeerd RE of ben je hiervoor bezig;
- Heb je kennis van normenkaders als ISO27001;
- Ben je kritisch op bestaande processen.


Wat mag je verwachten?

Je hebt een mooi portfolio aan klanten en adviseer jij deze als echte partner. Geen enkel vraagstuk is te lastig en samen met je collega’s ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent niet alleen vraagbaak maar ook kritisch op wat ze doen en waar het beter kan.
Daarnaast bieden we het volgende arbeidspakket:
- Een marktconform salaris;
- Auto van de zaak en onkostenvergoeding;
- Veel doorgroeimogelijkheden;
- 24 vakantiedagen;
- Studiekosten worden vergoed middels onze studiekostenregeling.


Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen een organisatie waar ambitie hoog in het vaandel staat. Het team is erg hecht en enthousiast om elke dag elkaar weer te helpen om het beste voor de klant eruit te halen. Ze zetten hoog in op persoonlijke ambitie en geven iedereen een groeipad, zodat niemand stil blijft staan. Ben je ondernemend en wil je jezelf gaan uitdagen? Neem dan contact op!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Auditor in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Deventer