Vacature IT auditor regio Gelderland - Wageningen

Wageningen

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als IT auditor ga je aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf waar je klanten gaat helpen binnen accountancy, bedrijfsvoering en IT. In bezit van je RE of je RE halen? Lees dan snel verder.


Wat ga je doen?

Als IT auditor houd jij je bezig binnen de accountancy, bedrijfsvoering en de IT. Je bent vaak bij de klant om zelfstandig IT-audits uit te voeren om hierbij ondernemers inzicht te geven in de organisatie.
Daarnaast houd je je bezig met:
- Adviseren van klanten;
- Onderhouden van goede relaties met bestaande klanten;
- Ondersteunen van collega’s in het uitvoeren van analyses;
- Actief delen en rapporteren van kennis, om te zorgen dat je collega’s up-to-date zijn en nieuwe collega’s snel ingewerkt kunnen worden;
- Het controleren van rapporten.


Wie ben je?

Een ondernemende geest met uitstekende commerciële vaardigheden, je wilt kennis delen met je klanten en collega’s om zo een onderbouwd advies uit te kunnen brengen. Je hebt een HBO of WO opleiding gevolgd in de richting van bedrijfskunde, technische bedrijfskunde of informatica.

Daarnaast:
- Ben je afgestudeerd RE of ben je hiervoor bezig;
- Heb je kennis van ISO270001;
- Ben je klantgericht en een goed inlevingsvermogen;
- Ben je doortastend en ben je kritisch op bestaande processen.


Wat mag je verwachten?

Als IT auditor ben je betrokken bij een mooi portfolio aan klanten en sta je als partner klaar om ze te helpen bij elk vraagstuk. Je bent niet alleen vraagbaak maar ook kritisch op wat ze doen en waar het beter kan.

Daarnaast heb je het volgende mooie arbeidspakket:
- Een marktconform salaris;
- Auto van de zaak en onkostenvergoeding;
- Veel doorgroeimogelijkheden;
- 24 vakantiedagen;
- Studiekosten worden vergoed middels onze studiekostenregeling.


Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen een organisatie waar ambitie hoog in het vaandel staat. Het team is erg hecht en enthousiast om elke dag elkaar weer te helpen om het beste voor de klant eruit te halen. Ze zetten hoog in op persoonlijke ambitie en geven iedereen een groeipad, zodat niemand stil blijft staan. Ben je ondernemend en wil je jezelf gaan uitdagen? Neem dan contact op!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Wageningen
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Wageningen