Vacature Netwerkbeheerder regio Utrecht

Utrecht

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De netwerkinfrastructuur beheren en af en toe naar de klant voor de datacenters? Een hele gevarieerde job in de regio Utrecht.


Wat ga je doen?

De focus ligt op het beheren van de interne infrastructuur, je zult hier de hoofdverantwoordelijke zijn binnen een team van vijf man. Je bent de schakel tussen je collega’s, andere afdelingen binnen het bedrijf en de opdrachtgevers.

De opdrachtgevers hebben netwerkapparatuur die jij met je team in beheer houdt en jullie zorgen ervoor dat het blijft draaien. Als er problemen zijn bij de opdrachtgever zul je ook ter plaatste gaan om dit op te lossen. Je hebt affiniteit met Citrix, dit wordt gebruikt om het volledige netwerkverkeer in de gaten te houden. Voor de rest heb je de volgende verantwoordelijkheden:

- Oplossen van incidenten die zich voor doen;
- Apparatuur dat oud en aan vervanging toe is vervangen;
- Automatiseren en efficiënter maken van de interne infrastructuur.


Wie ben je?

Je bent een netwerkbeheerder met wat meer ervaring en het leuk vindt om leiding te geven aan andere netwerkbeheerders. Je bent de eindverantwoordelijke van dit team en je zorgt ervoor dat alle stakeholders tevreden zijn. Het documenteren van aanpassingen en veranderingen moet secuur gebeuren, dit is dan ook iets wat je goed kan. Daarnaast zijn de volgende zaken van belang:
- Je bent communicatief sterk, je bent immers de schakel tussen de verschillende stakeholders;
- Je kunt zelfstandig werken, alleen naar klanten gaan is voor jou dan ook geen probleem;
- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt kennis en / of certificering op de volgende gebieden;
o Bij voorkeur minimaal CCNA
o HP apparatuur;
o Switches, routers, firewalls
o Linux / Microsoft Server


Wat mag je verwachten?

Een hecht en ambitieus team op een werkvloer met een informele sfeer. En een werkgever die het belangrijk vindt dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Maar aan de andere kant staat ook werk-privé balans, ze vinden het dan ook belangrijk dat deze op orde is. Dit uit zich in een werkweek van 36 uur waarbij de uren flexibel kunnen worden ingedeeld. Voor de rest mag je de volgende dingen verwachten:
• Een mooi salaris tot €3.986, - bruto per maand;
• Hierboven op komt ook nog een maandelijks Individueel Keuze Budget van bijna 1/5 van jouw salaris
Wat houdt dit precies in? Je kunt hier keuzes maken passend bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen. Voorbeelden hierbij zijn extra vakantie-uren, extra inkomen door uitbetaling, een opleiding of een fiets.
• Een laptop en telefoon van de zaak.


Waar ga je werken?

Een dienstverlener van IT zaken met een hoop technische kennis in huis. Ze werken op basis van een partnership waardoor de band met de klant uitstekend is. Het is een informele club waar iedereen elkaar kent en vaak met elkaar op kantoor werkt. Daarnaast is er elke dag een lunch en zijn er jaarlijks leuke uitjes om elkaar nog beter te leren kennen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen| tel: 070 2 197 197 / 06- 34 20 20 14 |

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht