Vacature Data4 zoekt System Engineers (fulltime) - Maastricht-Airport

Maastricht-Airport

Data4
  • Data4 Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je denkt nuchter, werkt praktisch en IT is jouw thuis. Systemen doorgrond je in een oogopslag (nu ja, je hebt wel al enkele jaren ICT werkervaring)… maar je trakteert mensen met vragen graag op je logica en oplossingen heb je met enkele muiskliks gevonden. Natuurlijk wil je werken in een uitdagende omgeving. Bij een groot bedrijf of een innovator en liefst niet 10 jaar aan een stuk bij dezelfde organisatie…

Dus, heb jij nog plek voor 60 nieuwe vrienden!?
Functie-eisen Wij zijn Data4 en zijn dringend op zoek naar talentvolle System Engineers (jr. en sr.) met minimaal 2 jaar ervaring. Waarom je bij ons zou willen werken? Wij zijn twintig jaar geleden gestart met het idee: Als wij zoveel van ICT houden, waarom zouden we dan niet werken met en voor mensen die onze passie delen? Zo werd Data4 geboren. Inmiddels zijn we een miljoenenbedrijf dat werkt vanuit de simpele filosofie: ‘When work is a pleasure, life is a joy'. Want als mensen gelukkig zijn, dan leveren ze beter werk af. Onze benadering heeft ons hét leukste ICT bedrijf in Nederland gemaakt. Welkom bij de beste baan die je ooit had!
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Eerst meer weten? Bel met Evelien: +31 88 00 32 824 of kijk op https://data4.nl/werkenbij/vacatures/
Solliciteren
Bedrijfsomschrijving Bij Data4 houden we van ict en duiken we elke dag vol overgave op uitdagende vraagstukken. Dat doen we in opdracht, door plaatsing van ict-professionals en het leveren van high-end ict-diensten. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende organisaties met geavanceerde ict-infrastructuren. We nemen deze klanten werk uit handen en leveren ze slimme ict-oplossingen.

We bestaan twintig jaar en hebben vestigingen in Maastricht-Airport en Eindhoven. Ons team, meer dan zestig man sterk, bestaat uit enthousiastelingen die intens genieten – al klinkt dat misschien wat vreemd – van complexe ict-uitdagingen.

Het geeft ons extra energie om scherper, slimmer en harder te werken. When work is a pleasure, life is a joy.

Onze medewerkers zijn ict-specialisten, uitstekend opgeleid en gecertificeerd. Wie lid wil worden van onze club van specialisten doorloopt een pittige selectieprocedure, want we werken alleen met de besten uit het vakgebied.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Maastricht-Airport
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Maastricht-Airport