Vacature Junior System Engineer (SNE) in omgeving Dronten

Dronten

Solcon Internetdiensten B.V.
 • Solcon Internetdiensten B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga jij doen?
De afdeling System & Network Engineering is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van de diensten van Solcon, zoals Fiber, voip, IPVPN, IPTV en filterdiensten. De afdeling heeft de vrijheid om met de nieuwste technieken te werken. Met deze technieken ontwerpen, ontwikkelen en beschrijven zij nieuwe en/of aangepaste diensten of producten.
Dit zijn soms kleine, maar vaak grote projecten. De uitvoering van deze projecten behoort tot de grootste verantwoordelijkheid van onze architecten: zij coördineren deze projecten waarbij jij als junior uitvoert wat je kan. En wat je nog niet kent, leren zij je! En zo verbeter jij samen met jouw collega’s het technische hart van onze organisatie!
Vanzelfsprekend werk je niet alleen. Er wacht een team met vijf ervaren SNE collega’s op jou met wie je samen verantwoordelijk bent voor het technische hart van Solcon. SNE werkt nauw samen met het NOC: daar werken 10 engineers.
Daarnaast begeleid je NOC collega’s in het oplossen van technische vraagstukken. Jouw doel is hierbij dat deze collega het de volgende keer zelf kan oplossen. De écht technisch ingewikkelde vraagstukken los jij samen met je SNE collega’s zelf op.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een kandidaat die:
 • hbo werk- en denkniveau heeft; 
 • bekend is met is met o.a. Linux, NetBox, GitLab en Ansible;
 • ervaring met Nagios, Observium, Grafana of Splunk? Dan is dat mooi meegenomen!
 • een passie heeft voor innovatie en analytisch sterk is;
 • met goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal;
 • teamgericht, klantgericht, gestructureerd en creatief is.
Wij verwachten niet dat je alles al kent en beheerst, maar vinden het vooral belangrijk dat je er affiniteit mee hebt. Krijg je al kriebels? Mooi, lees dan snel verder!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wat krijg jij voor dit alles?
Allereerst natuurlijk een uitdagende functie met veel afwisseling. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je verder te specialiseren. Jij komt terecht in een leuk team, waarin jij samen met jouw collega’s werkt voor misschien wel de beste, maar zeker dé leukste internetprovider van Nederland!
Onze visie is “Ruimte om mens te zijn”. Bij Solcon mag je dus rekenen op ruime ontwikkel/opleidingsmogelijkheden, veel vrijheid en verantwoordelijkheden, maar ook:
 • een marktconform salaris;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • uiteraard korting op het gebruik van onze diensten en producten.
Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bas Broekhuis, HR-adviseur. Bereikbaar via 088-003 2222.
Wij voeren een actief referentiebeleid en bekijken het openbare deel van social media. Voor intermediairs geldt dat acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs wordt gesteld. Een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Zo ook het kunnen overhandigen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Solliciteer nu

lees meer

Bedrijfsomschrijving Solcon heeft een enorme passie voor de technologie achter internet. Al vanaf onze oprichting in 1996. Zo waren we de eerste Nederlandse internet serviceprovider die digitale telefonie en gefilterde internettoegang op de markt bracht. En die voortvarendheid, dat innovatieve, zijn we nooit kwijtgeraakt. Maar wat Solcon onderscheidt van alle andere internetproviders, zijn onze ideeën over mens zijn. Daarmee willen we een positieve en zinvolle bijdrage aan de samenleving leveren.

Bij Solcon werken zo'n 100 mensen. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Dronten. Wij zijn een zelfstandige dochter van KPN.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT System Engineer in Dronten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Dronten