Vacature Frontend developer, 32 tot 40 uur per week, in de omgeving Eindhoven

in Eindhoven

Brendan&MacKenzie
 • Brendan&MacKenzie
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij werken aan gave projecten voor uiteenlopende bedrijven? Ben je onderzoekend van aard en kun jij je helemaal vastbijten in een uitdagend vraagstuk? Dan is deze job als frontend developer wellicht iets voor jou!

Als frontend developer bij Brendan&MacKenzie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe front-end systemen binnen een breed scala aan projecten. Samen met je nieuwe collegas zorg jij ervoor dat deze systemen betrouwbaar, snel en logisch werken. Je zult voornamelijk in het Javascript framework Vue werken alsmede in het framework React.

Omdat we een relatief klein team zijn zal je veel verantwoordelijkheden krijgen. Jij zult mede bepalen hoe de ins en outs van systemen op technisch vlak zullen functioneren. Ook verwachten wij dat je je kennis en ervaring zal inzetten om de al bestaande development processen en standaarden binnen ons bedrijf te verbeteren. Uiteraard moedigen wij je aan om nieuwe ideeën, technieken en frameworks in te brengen als je denkt dat deze beter tot hun recht komen.

Je dag zal vaak beginnen met een kort overleg met je collegas om de taken voor die dag te bespreken. Daarna zul je de code induiken om de aan jou toegewezen features te ontwikkelen. Uiteraard zul je gedurende de dag regelmatig communiceren met je collega developers die aan hetzelfde project werken. Denk hierbij aan het afstemmen met de backend developers en het bespreken hoe je het beste oplossingen kan implementeren met de frontend developers.

Als frontend developer binnen ons team moet je bereid zijn om het gros van je werkuren bezig te zijn met programmeren.

Aan wat voor projecten zul je gaan werken?
Onze klanten zijn een leuke en gevarieerde groep bedrijven die in allerlei sectoren actief zijn. Er is 1 bindende factor tussen deze bedrijven en dat is dat zij allemaal willen innoveren en/of transformeren op technisch vlak binnen hun branche. Zo hebben wij klanten die park rangers in Afrika en Azië door middel van technische hulp middelen wil ondersteunen in de strijd tegen de stroperij, vooruitstrevende uitzendbureaus en payroll bedrijven die met moderne IT-systemen werken en gave App start-ups in zowel het binnen- als buitenland.

Bij een groot deel van deze klanten zijn wij volledig verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van de systemen. Bij andere projecten ondersteunen wij een al bestaand development team. Bij alle projecten geven de klanten ons de ruimte om onze kennis en expertise in te zetten zoals wij deze het beste benut achten. Jouw input zal dus ook vaak terug te zien zijn binnen de projecten.

Waar ga je werken?
Je zult gaan werken bij een jong en dynamisch bedrijf dat de ambitie heeft om de komende jaren door te groeien. Ons nieuwe kantoor is gevestigd in het Glasgebouw op Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven. In dit stadsdeel bruist het van de innovatieve bedrijven, gezellige restaurantjes en leuke winkels. Strijp is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Wij geloven dat goed werk voort vloeit uit een fijne werk omgeving waar een goede en gezellige sfeer heerst. Daarom werken wij hard aan ons nieuwe kantoor om ervoor te zorgen dat deze mooi en goed uitgerust is en jou voorziet in alle gemakken. Binnen ons bedrijf heerst een informele sfeer waar we graag samen dingen doen.

Ons team bestaat momenteel uit vijf developers met ieder een eigen specialisme. Denk hierbij aan front-end, back-end, iOS en Android developers.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk/denk niveau
 • Werkervaring is een pre
 • Aantoonbaar gewerkt aan verschillende projecten (Denk hierbij aan hobby projecten, studie projecten etc.)
 • Uitstekende kennis van- en ervaring met HTML en CSS
 • Uitstekende kennis van- en ervaring met Javascript
 • Ervaring met frameworks zoals Vue en React is een pre
 • Ervaring met version control zoals Github en/of Bitbucket

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Brendan&MacKenzie is een jong, klein en dynamisch software bedrijf in Eindhoven. Met een gecombineerde passie voor design en technologie ontwikkelen wij uiteenlopende IT-producten voor bedrijven in heel Nederland.

Onze diensten bestaan uit consultancy, UI/UX design, Android development, iOS development, web development en back-end development. Wij als bedrijf proberen continue te groeien en vernieuwen, daarom werken we zoveel mogelijk met de laatste technieken, frameworks en languages.

Wij zijn gevestigd in het leukste stukje Eindhoven, namelijk Strijp-S. Dit is het creatieve hart van de stad waar vele innovatieve en leuke bedrijven, winkels en horeca gelegenheden bij elkaar zitten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

- Eerlijk salaris

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven