user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software tester

Vacature Drachten

 • TDM Digital Signage Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De vacature
In de rol van Software Tester bij Blue and Red B.V. heb je een hoop verantwoordelijkheid. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat onze klanten die wereldwijd onze software gebruiken foutloos kunnen werken, jij hebt namelijk alles zorgvuldig getest! Bugs krijgen bij jou geen kans om er tussendoor te glippen want jij voert functionele testen uit en brengt afwijkingen in kaart, daarnaast help je ook zoeken naar de oorzaak. Maar niet alleen de werking van onze software wordt gecontroleerd, ook de installaties op verschillende platformen zoals Windows Server, Android professional displays, MacOS en Windows computers. Zo zorg jij ervoor dat onze klanten zonder problemen installaties uit kunnen voeren, en daar zijn we je dankbaar voor. Daarnaast help je mee om de veelvoorkomende testen te automatiseren zodat er ook nog tijd is voor een potje FIFA.
 

lees meer

Functie-eisen We beginnen de dag natuurlijk met een kopje koffie of thee, en daarna checken we ons ticketsysteem Jira. In Jira houden we namelijk alle bugs bij en er komen ook tickets van klanten op binnen. Heb je binnen de huidige sprint onze software getest en ben je iets tegen gekomen? Dan maak je daar een bug van aan binnen Jira met natuurlijk uitgebreide specificaties en informatie over hoe je de bug kunt reproduceren. De ontwikkelaars hebben dan de mogelijkheid om de bug te fixen zodat jij hem kunt hertesten. Het is belangrijk dat onze software werkt zoals beschreven in de userstory en voldoet aan onze DOD, Definition Of Done. Tussen het testen door zijn er natuurlijk ook dingen te doen, zoals het bijwerken van documentatie en het helpen verbeteren van onze software qua functionaliteit en workflow. Als de week voorbij is op vrijdag drinken we er ééntje op en gaan dan lekker het weekend in, tot maandag!

Wat zoeken wij?
 • Afgeronde MBO – niveau 4 of HBO opleiding
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring in de automatisering
 • Recente werkervaring als tester is een vereiste en bij voorkeur het testen van Windows, Web en Android applicaties
 • Zelfstandig
 • Een sterk analytisch vermogen
 • Nauwkeurig
 • Bij voorkeur heb je een TMap of ISTQB certificering;

lees meer

Bedrijfsomschrijving TDM is een kleine, informele organisatie, maar met grote ambitie. We zitten in Drachten en ons team bestaat uit een groep experts die met veel passie onze Digital Signage software door blijven ontwikkelen en supporten. TDM bestaat sinds 2012 en wordt momenteel door meer dan 4000 gebruikers in 20 landen gebruikt als Digital Signage pakket. Wij zijn altijd op zoek naar talent en dagen je uit om te reageren op één van onze vacatures.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Je team betstaat uit Developers, Support engineers en System engineers. Samen met je team streef je voortdurend naar verbetering. Je team heeft heel veel kennis op het gebied van Digital Signage, Device management en system engineering waardoor je altijd op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen binnen onze branche. Ons gezamenlijk doel is om onze software nog beter en functioneler te maken.

Wat bieden wij
Natuurlijk is het werken bij Blue and Red B.V. al leuk, maar om het  
•             Een prima salaris
•             goede secundaire arbeidsvoorwaarden
•             Veel vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
•             Informele werksfeer in een klein team
•             Vrijdag middag borrel

Overige info
Blue and Red B.V. is gevestigd in Drachten pal naast de A7.Spreekt jou de functie bij Blue and Red aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., we maken graag een afspraak met je bij ons op kantoor.
 

lees meer

Contactpersoon Dhr. Ricardo
0641252192
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Tester in regio Drachten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Drachten