Vacature Skilled Servicedesk Engineer - Veldhoven

Veldhoven

Hupp Recruitment
 • Hupp Recruitment
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als IT Support medewerker bij i-Level ben jij hét visitekaartje van de organisatie! i-Level in Veldhoven is op zoek naar een klantgerichte en gemotiveerde Skilled Servicedesk Engineer. ICT speelt een grote rol in ons dagelijks leven, toch blijft ICT voor velen ongrijpbaar. i-Level is van mening dat bedrijven zich volledig moeten kunnen richten op hun kernactiviteiten. Als strategisch partner adviseert en ondersteunt de organisatie klanten bij het optimaliseren van de ICT-omgeving. Dit onder andere door het implementeren en beheren van passende oplossingen én middels proactieve ondersteuning vanuit de betrokken Servicedesk en Beheerafdeling. Als Support Engineer verleen je ICT-ondersteuning en pak je complexe problemen op. Je bent proactief en zult er alles aan willen doen om zelf het probleem op te lossen. Je komt te werken in een hecht en divers team dat voor elkaar klaarstaat. Bij i-Level is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en kunt blijven groeien.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een organisatie waar je zeker de ruimte krijgt om te groeien? Ben je communicatief vaardig en begrijp je de behoefte van de klant? Dan is dit je kans!

lees meer

Functie-eisen Je kunt klanten goed te woord staan en bent niet bang om te telefoon op te pakken. Je bent gemotiveerd om jezelf te blijven ontwikkelen. i-Level wil altijd vooroplopen in de continu veranderende markt, het is daarom belangrijk dat je leergierig bent en altijd op de hoogte van de laatste technieken. Daarnaast heb je:
 • Een klant- en servicegerichte houding;
 • Een relevante opleiding en/of certificaten;
 • Ervaring met MS Office 365, Firewalls en antivirus oplossingen is een pré;
 • Je bent een echte teamplayer!
Aanbodi-Level biedt een moderne werkplek met een collegiale sfeer. Samen wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, zodat je steeds een stap vooruitgaat. i-Level verdiept zich in jouw behoeften en wensen.Daarnaast bieden wij:
 • Een gezellige werkplek in een moderne omgeving;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • In ‘normale tijden' organiseren we gedurende het jaar een aantal gezellige personeelsuitjes.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Bela Dijkman via 013 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp Recruitment helpt bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.   

lees meer

Bedrijfsomschrijving Vanuit het moderne kantoor in Veldhoven ondersteunt en adviseert i-Level met zo'n 25 ICT-specialisten hun klanten om de ICT-omgeving te optimaliseren. Hierbij staan kwaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid en ontwikkeling centraal. 

i-Level doet er alles aan om zijn klanten te ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op de kernactiviteiten van de organisatie. Het opbouwen van een goede relatie is daarbij belangrijk. i-Level denkt proactief mee in bedrijfsprocessen en strategische keuzes. Zowel binnen als buiten de organisatie wordt continu geïnvesteerd in kennis en innovatie. Zo is de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in professionele systemen voor vastlegging en monitoring. i-Level werkt bijvoorbeeld met Datto / Autotask en hebben we eersteklas software om serveromgevingen te monitoren. 
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Veldhoven
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Veldhoven