Vacature Systeembeheerder - Breda

Breda

Aartsen Breda B.V.
 • Aartsen Breda B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Aartsen in Breda is op ICT-gebied volop in ontwikkeling! Wij zijn op zoek naar een Systeembeheerder voor de complexe IT omgeving van deze dynamische en internationale organisatie. 
Dit familiebedrijf levert iedere dag groente en fruit vanuit de hele wereld aan hun afnemers. Als systeembeheerder kom je te werken op het hoofdkantoor in Breda, een monumentale boerderij met modern kantoorpaviljoen. Een bijzondere en dynamische werkomgeving, met de bedrijvige loods direct aan het kantoor!
Aartsen streeft ernaar voorop te lopen in ontwikkeling. De nieuwste trends en technologieën worden direct toegepast. Het hechte en toegewijde IT team heeft het ERP systeem, CRM systeem en de telefonie van de organisatie volledig in eigen beheer. Samen met de IT manager en twee ervaren IT specialisten ga je aan de slag met de implementatie, innovatie en het beheer van het ICT landschap van Aartsen. Je werkt binnen een professioneel en zeer toegewijd team in een informele werksfeer.

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een IT Professional met enkele jaren ervaring in een soortgelijk rol. Je denkt vooruitstrevend, hebt een kritische blik, bent communicatief sterk en creatief bij het oplossen van vraagstukken. Op deze dynamische werkvloer is het belangrijk dat je graag je handen uit de mouwen steekt en stressbestendig bent! Daarnaast heb jij;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het beheren en implementeren van IT-infrastructuren (Windows Server, MS Active Directory en meer);
 • Grondige ervaring met networking, firewalling en security;
 • Je bent flexibel, bereid vroeg te beginnen en af en toe andere vestigingen te bezoeken;
 • Ervaring met één of meerdere van de volgende technieken is een pre: VMware ESXi en vCenter, Exchange (On-premise) RDS/Terminal Server, Microsoft SQL, Office 365, Veeam, Linux.  
Aanbod
Aartsen biedt je een fulltime functie binnen een uitdagende IT omgeving! De organisatie is vooruitstrevend en dit komt duidelijk naar voren op de innovatieve IT afdeling. Niet voor niks kiezen zij voor een eigen CRM en ERP systeem op maat voor de organisatie. Dit maakt jouw werk divers en ontzettend uitdagend. Je komt te werken in een toegewijd team waarin je alle mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. De lijntjes zijn kort binnen dit familiebedrijf en eigen initiatief wordt aangemoedigd. Dit professionele familiebedrijf heeft een ijzersterke reputatie als leverancier én werkgever in binnen- en buitenland. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via telefoonnummer 013 303 4117.
Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.
Hupp ondersteunt Aartsen bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Bedrijfsomschrijving 100 jaar geleden begon Aartsen vanuit Breda. Inmiddels is Aartsen een echt internationaal opererend bedrijf, met vestigingen en partners in alle delen van de wereld. Aartsen is een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer.

Aartsen importeert haar groenten en fruit uit meer dan 50 landen wereldwijd. Alles wat je maar kunt bedenken in groenten en fruit leveren, levert Aartsen aan meer dan 1000 verschillende afnemers in de Benelux. Dit gebeurt vanuit 3 vestigingen; Breda, Venlo en het Belgische St. Katelijne-Waver. Vanuit het kantoor in Hong Kong bedienen ze de markt in Zuid-Oost Azië. Aartsen is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie, ze werken samen met meer dan 650 telers in 50 landen. De organisatie zelf heeft 200 gedreven, betrokken en gemotiveerder medewerkers in dienst!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda