Vacature Solution Engineer - Helvoirt

Helvoirt

Hupp Recruitment
 • Hupp Recruitment
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Synerscope werkt vanuit Helvoirt aan innovatieve software om geavanceerde data analyses te maken en big data inzichtelijk te maken. Deze cloud native software in Big Data Information Technology is toonaangevend en de organisatie groeit snel. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een gedreven Solution Engineer. Een professionele ICT specialist. Je nieuwsgierigheid helpt je snel tot de kern van problemen te komen bij bedrijven in verschillende branches. Je specialistische technische kennis helpt je de beste oplossingen te bieden. 
De Solution Engineer gaat voornamelijk klanten begeleiden bij de implementatie van de producten van Synerscope. Als consultant verdiep je jezelf in de klant en verzamel en structureer je de data van de organisatie. Je presenteert de resultaten van de geavanceerde analyses en traint klanten om hetzelfde te gaan doen. Naast je werk bij de klant ondersteun je het marketing en sales team bij het presenteren van de producten van Synerscope. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan het development team. Je bent een belangrijke schakel tussen de klant en de developers. Een zeer afwisselende functie waarin samenwerken, complexe materie overstijgen en een positieve mindset centraal staan!  

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een klantgerichte engineer met een bovengemiddelde interesse in Big Data Information Technology. Je bent van nature nieuwsgierig en hebt snel in de gaten hoe de business van klanten in elkaar zit en waar kansen liggen. Je begrijpt én kunt andere uitleg geven over alles wat te maken heeft met geavanceerde data analyses. Daarnaast is het belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig goed kan werken. 
 • Afgeronde universitaire opleiding
 • Ervaring met SQL
 • Ervaring met Python en Spark is een pré
 • Microsoft Fundamentals AZ900 is ook een pré
 • Goede communicatieve en organisatorische skills zoals project en time management
 • Je hebt een rijbewijs en ben bereid te reizen  
AanbodSynerscope ontwikkelt vanuit hun gave kantoor in Helvoirt gloednieuwe, geavanceerde en Azure native software. Dit is jouw kans om met de nieuwste technieken binnen de Big Data aan de slag te gaan! Synerscope biedt je een fijne werkplek binnen een team met bovengemiddeld intelligente mensen. Een team van fijne collega's waar je veel van kan leren. Daarnaast biedt de organisatie je alle ruimte om verder te leren en certificaten te behalen.  Als Solution Engineer verdiep je jezelf steeds in andere toonaangevende bedrijven. Hier kan je van grote waarde zijn en bedrijfsprocessen blijvend optimaliseren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via 013 303 4117. Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen. Hupp Recruitment helpt Synerscope bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het team van Synerscope levert oplossingen om data inzichtelijk te maken aan de zakelijke markt. Door tegelijkertijd gebruik te maken van gigantische hoeveelheden gestructureerde als ongestructureerde data ontstaan nieuwe visies en worden next-generation oplossingen gefingeerd. 

Het team werkt vanuit een sfeervol, historisch kantoor in het centrum van Helvoirt ( vlakbij Den Bosch ). Synerscope is in 2011 opgericht en maken een sterke groei door! De innovatieve oplossing van de organisatie is populair en wordt gebruikt door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Helvoirt