Vacature Applicatie Consultant - Oisterwijk

Oisterwijk

Hupp Recruitment
 • Hupp Recruitment
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Onder andere bij DUO en CITO heeft Citrus Andriessen zich al bewezen; deze toetsingssoftware is van hoge kwaliteit, veilig en gebruiksvriendelijk!  Citrus Andriessen ontwikkelt vanuit Oisterwijk het modulair webbased platform, Optimum (voorheen teletoets). Dit biedt toetsende organisaties een software oplossing voor alle vormen van toetsing. Ter versterking van het team zoeken wij een klantgerichte consultant. Als Applicatie Consultant begeleid je klanten voor de gehele life-cycle van de afgenomen dienst(en). Dit maakt jou een onmisbare schakel tussen de klant, de afdeling sales en de software ontwikkelaars. De consultant die wij zoeken is een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen. Met frisse ideeën en daadkracht kom je het verschil maken!
Werkzaamheden
 • Je signaleert kansen, voert zelfstandig implementatie/inrichting trajecten uit samen met de klant en begeleidt klanten van papier naar digitaal.
 • Het coördineren van een release vanaf oplevering ontwikkelteams tot uitlevering aan de klant en het opzetten en continu verbeteren van monitoring van applicaties, logging en performance monitoring, inclusief Dashboarding kunnen tot de taken behoren. 
 • Ondanks dat we in deze tijd veel remote werken ben jij het gezicht van Citrus Andriessen. Middels online meetings en video calls blijf je op de hoogte van wat er speelt bij de klant.  

lees meer

Functie-eisen Ben jij dé klantgerichte Applicatie Consultant voor deze toetsingsoftware? Dan ben jij constant bezig met het verbeteren van de customer experience! Hiervoor is het belangrijk dat je flexibel bent en net dat extra stapje zet. Je stelt de juiste vragen en kijkt verder dan de gebaande paden.  Met jouw deskundige IT kennis, en uitstekende communicatieve skills weet jij de kernwaarden van Citrus Andriessen perfect uit te dragen. Daarnaast heb jij:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie (o.a. met het releasen en testen van software).
 • Kennis van ITIL V3, ASL/BISL, Scrum, Agile, Service management tools (bv. Topdesk) en Microsoft producten (Office, OS, Server, AD).
 • Technische ICT en informatiebeveiliging kennis op het gebied van HTML, netwerken, protocollen, infrastructuur, programeer en databasestructuren.
 • Kennis van SQL is een pré.
 • Affiniteit met het toets domein is een absolute pré!
Aanbod
Wij bieden jou een fulltime functie binnen dit ambitieus bedrijf met leuke collega's, een gezellige sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je bent onderdeel van een gedreven, zelf organiserend team van consultants en werkt nauw samen met het sales- en ontwikkelaarsteam. Je komt te werken in het gezellige kantoor bij de oude Leerfabriek in Oisterwijk. Een inspirerende omgeving direct aan het station van Oisterwijk, foto's staan op onze website.  Je krijgt van ons bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via 013-3034117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sinds 1990 onderscheidt Citrus Andriessen uit Oisterwijk zich met een modulair webbased platform, Optimum. Hiermee zijn toetsende organisaties verzekerd van een robuuste, veilige en bovenal (gebruikers)vriendelijke software oplossing voor alle vormen van toetsing. Deze excellente technologie en hoogwaardige kennis zetten ze tevens in voor de ontwikkeling van maatwerksoftware rondom onderwijs en examinering. 
Deze organisatie is creatief, uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. Citrus Andriessen werkt met aandacht voor de juiste zaken in een gedreven team. Centraal staat leren van en met elkaar om zo transparante dienstverlening en dus ook de producten naar een nog hoger niveau te tillen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Consultant in Oisterwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oisterwijk