Vacature Systeembeheerder in logistieke branche - Tilburg

Tilburg

Hupp Recruitment
 • Hupp Recruitment
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor GVT Group of Logistics in Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren systeembeheerder. Een verantwoordelijke taak, de IT afdeling van deze organisatie heeft namelijk de gehele ICT zelf in beheer. Als onderdeel van het team van zeven IT specialisten ben je o.a. verantwoordelijk voor het eigen datacenter waar de locaties in binnen- en buitenland gebruik van maken,  servermigraties en het bouwen en onderhouden van het netwerk. Als Systeembeheerder binnen deze platte organisatie krijg je veel vrijheid. Wij zijn op zoek naar een Systeembeheerder die hier gebruik  van maakt, iemand die zich vastbijt in problemen en proactief op zoek gaat naar de beste oplossingen! 

Werkzaamheden:

 • Deelnemen en leidinggeven aan projecten ten behoeve van vernieuwing en verbetering van infrastructuur en uitbreiding van de organisatie
 • Beheren van ticketsysteem waar collega's problemen kunnen melden
 • Beheren van processen door procedures consequent te documenteren

lees meer

Functie-eisen De organisatie is constant in beweging. De branche, transport en logistiek, zorgt voor de nodige dynamiek en hectiek op de werkvloer en daar moet je tegen kunnen. Je bent een aanpakker en kan goed zelfstandig werken. Wij zoeken een systeembeheerder met een flexibele, enthousiaste en professionele instelling. Daarnaast heb jij: Afgeronde MBO4 opleiding
 • Ervaring met Microsoft producten als Windows, Windows Server, Exchange, SQL, Office
 • Je hebt ervaring met Hyper-V omgevingen en bent in staat deze te beheren
 • Gedegen kennis van IP netwerk infrastructuren met ervaring van producten van Aruba en Fortigate 
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal in woord en                   geschrift
 • Microsoft Certificeringen zijn een pré
AanbodWij bieden een fulltime functie bij een zeer goed gewaardeerde werkgever uit Tilburg. GVT Group of Logistics stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en biedt hen de kans om verschillende opleidingen en trainingen te volgen. HRM zorgt er voor dat de juiste persoon op de juiste plek zit en dat medewerkers gemotiveerd en betrokken blijven. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via telefoonnummer 013-303 4117.

Hupp IT ondersteunt GVT  bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving GVT Group of Logistics werd in 1957 opgericht door de gebroeders Versteijnen. Ondertussen is het familiebedrijf uitgegroeid naar een toonaangevende logistieke organisatie met meer dan 900 gedreven medewerkers. De afgelopen jaren heeft GVT Group of Logistics tal van ontwikkelingen doorgemaakt, op dit moment bieden ze transportoplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. De focus ligt hierbij op een grote diversiteit aan vervoersmethoden: goederentransport via weg, water en rail. 

De sfeer van het familiebedrijf is onaangetast. De organisatie is toegankelijk, bijna iedereen kent elkaar en de directie is direct betrokken bij alle processen. Dit is een platte organisatie met gedreven en ondernemende werknemers. Initiatief wordt gewaardeerd!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg