Vacature Support Engineer - Tilburg

Tilburg

Euphoria
 • Euphoria
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 34 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Euphoria Software in Tilburg zoekt een nieuwe collega! Als Support Engineer biedt je ondersteuning aan de klanten van deze softwareleverancier en werk je mee aan de optimalisatie van de processen bij eindgebruikers.
 
Euphoria biedt een uitgebreid scala aan geautomatiseerde oplossingen voor de personenvervoersbranche. Deze softwareoplossingen staan continu met elkaar in verbinding en sluiten aan bij specifieke onderdelen binnen de bedrijfsprocessen van de klant. Het behouden, beheren en ondersteunen van deze synergie is van belang voor de continuïteit van Euphoria en die van de klant. De Support Engineer is verantwoordelijk voor het tijdig en correct afhandelen van alle binnenkomende aanvragen. Deze komen binnen via het helpdesksysteem. Communicatie met de klant (of derde partij) is informeel van aard en verloopt via mail en telefoon. Je stemt de communicatie af op de klant en bouwt aan een goede samenwerkingsrelatie. Ben jij klantgericht, accuraat, leergierig? Denk je altijd in oplossingen? En heb je affiniteit met IT? Dan zijn wij op zoek naar jou.

lees meer

Functie-eisen Om de klant te kunnen voorzien van de nodige support is kennis van alle producten een vereiste en dien je voldoende affiniteit te hebben met IT. Wij zijn op zoek naar een specialist die zijn actuele productkennis kan toepassen én ontwikkelen. Kennis van (de werking van) netwerken en relationele databases is een pre. Daarnaast heb jij:
 • HBO denk- en werkniveau.
 • 2 tot 5 jaar werkervaring.
 • Je werkt accuraat en nauwkeurig.
 • Je bent communicatief vaardig, secuur en leergierig.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
Aanbod
 • Euphoria Software is gevestigd in een gezellig karakteristiek, oud herenpand in het centrum van Tilburg.
 • Een informele sfeer met veel vrijheid.
 • Je werkt met een vast team met enthousiaste collega's waarin je jezelf op een professionele manier kunt ontwikkelen.
 • Daarnaast bieden we een goed salaris en pensioen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Remco Sturkenboom via 013-3034117. Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.
Hupp ondersteunt Euphoria Software bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Euphoria Software, gevestigd in hartje centrum van Tilburg, is een top drie speler in de markt van mobiliteit- en fleetmanagement oplossingen voor de personenvervoerbranche. Binnen Euphoria Software worden diverse producten en diensten ontwikkeld om de bedrijfsprocessen van deze vervoerders te ondersteunen en te optimaliseren. Hierbij kan je denken aan oplossingen voor het veilig afstorten van cash geld van chauffeurs, rittenregistraties, geïntegreerde communicatie- en navigatiesystemen, maar ook planningtools en administratieve oplossingen. De oplossingen zijn zowel hardware- als softwarematig van aard. De hardware oplossingen worden deels in huis, maar veelal door partners geproduceerd. De software oplossingen worden inhouse bij Euphoria ontwikkeld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Remco Sturkenboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Engineer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg