Vacature Technisch Applicatiebeheerder - Den Bosch

Den Bosch

HealthLink
 • HealthLink
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Technisch Applicatiebeheerder bij HealthLink draag jij elke dag bij aan de kwaliteit van healthcare over de hele wereld! Je beheert verschillende applicaties om de gehele IT infrastructuur binnen deze internationale en innovatieve omgeving draaiende te houden. Hiervoor gebruik je jouw kennis van interfaces zoals EDI, XML en API. Dit doe je vanuit het fijne kantoor in Den Bosch waar werknemers met maar liefst 20 verschillende nationaliteiten dagelijks bij elkaar komen. HealthLink groeit als een speer maar de familiaire Brabantse sfeer zal het bedrijf niet verliezen. Wij zijn op zoek naar een applicatiebeheerder die gemotiveerd is om mee te groeien met deze ambitieuze organisatie!

Jouw takenpakket
Jij en je collega's van de afdeling ICT zorgen ervoor dat de gehele IT infrastructuur van HealthLink beschikbaar is en blijft. Enkele van jouw taken zijn: 
 • Je bent het aanspreekpunt richting klanten en medewerkers bij problemen van technische aard;
 • Je zorgt voor de implementatie en configuratie van systemen;
 • Ook zorg je voor de implementatie van interne systemen, hiervoor werk je steeds met andere projectteams binnen de organisatie samen;
 • Je ondersteunt de Senior IT Specialist waar nodig;
 • Rapportages maken/aanpassen via SQL queries.

lees meer

Functie-eisen Je presteert het best in een dynamische omgeving, bent analytisch sterk en communiceert helder en overtuigend. Als Technisch Applicatiebeheerder bij HealthLink ben jij namelijk een zeer allround specialist. Je krijgt verschillende applicaties onder je hoede en er wordt van je verwacht dat je hier proactief mee aan de slag gaat. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, accurate, betrouwbare en integere beheerder. Daarnaast beschik je over:
 • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau;
 • Kennis van interfaces EDI / XML / API;
 • Kennis van SQL en het maken van rapportages;
 • Ervaring met ERP Systemen, Exact Globe is een pré;
 • Kennis van Microsoft Office (met name Excel kent geen geheimen voor jou);
 • De voertaal in dit bedrijf is Engels, het is dus belangrijk dat je perfect Engels spreekt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Bedrijfsomschrijving HealthLink is een ‘Total Solutions Provider' voor bedrijven die actief zijn op het gebied van medische apparatuur, diagnostiek en menselijk weefsel. HealthLink is gespecialiseerd in logistiek op maat, temperatuurbeheerste opslag, fulfilment en transport management. Daarnaast bieden zij backofficediensten, zoals meertalige klantenservice, financiële diensten en BTW-beheer.

HealthLink blinkt uit in het leveren van de beste kwaliteit én maatwerk voor zijn klanten. Het team van HealthLink heeft altijd maar één doel voor ogen en dat is de verwachtingen van klanten overtreffen! Naast het kantoor in Den Bosch heeft HealthLink ook een kantoor in Raleigh en Memphis, en klanten over de hele wereld. 
 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Aanbod
HealthLink biedt een fulltime functie in een hecht team met een zeer goede werksfeer. Je wordt elke dag weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Zo biedt HealthLink je veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.  Uiteraard ontvang je bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je hier alvast meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.  

Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Remco Sturkenboom via telefoonnummer 013-303 4117.

Hupp IT ondersteunt HealthLink bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Remco Sturkenboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch