Vacature Allround PHP Developer - Tilburg

Tilburg

Bumbal
 • Bumbal
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vanuit het centrum van Tilburg werk je als PHP Developer bij Bumbal mee aan de innovatieve transportsoftware die door hen zelf ontwikkeld is. Deze gebruiksvriendelijke software wordt door bedrijven in verschillende branches gebruikt om eenvoudig en efficiënt afspraken en routes in te plannen. Bumbal wil ervoor zorgen dat in de toekomst geen enkel voertuig onnodig rondrijdt en kilometerverspilling verleden tijd is! Het aantal klanten van Bumbal neemt flink toe en er wordt hard gewerkt aan het verder ontwikkelen van het systeem. We zijn dus op zoek naar versterking! Je werkt samen met 6 Developers, waarbij in teamverband overlegd wordt, maar ook een bepaalde mate van zelfstandigheid van je wordt verwacht. Binnen deze functie heb je de ruimte om nieuwe ideeën, mogelijkheden en kansen te verwezenlijken. Je bent medeverantwoordelijk voor het voortdurend door-ontwikkelen van zowel de Bumbal planningsapplicatie als alle ondersteunende projecten.

lees meer

Functie-eisen We zijn op zoek naar een allround PHP Developer met een frisse blik die graag meedenkt over hoe Bumbal in de markt te zetten. Je hebt interesse in nieuwe technieken, bent communicatief vaardig en doelgericht. Ook ben je ondernemend en werk je graag binnen een omgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt. Daarnaast beschik je over:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Goede kennis van (OO) PHP, Object georiënteerd programmeren, MySQL/MariaDB databases;
 • Kennis van HTML, CSS, JavaScript / jQuery, Git / Gitflow is een pré;
 • Een voorliefde voor sambal en aanverwante producten met een beetje pit is ook een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bumbal is een jong, dynamisch en zeer snelgroeiend bedrijf dat innovatieve transportoplossingen ontwikkelt voor het MKB. De ambitie is om in 2020 een verdubbeling van het aantal klanten te realiseren. Bumbal is ontstaan vanuit de ervaring dat er veel software beschikbaar is op het gebied van transport & planning, maar dat deze software vaak ingewikkeld en behoorlijk kostbaar is. Ook blijkt dat bijna 50% van de voertuigen nog steeds leeg de weg op gaat! Dit is niet te rijmen met de enorme uitdaging op het gebied van de veranderingen van het klimaat en de drukte op de weg. 

De naam en het logo zijn dan ook bewust gekozen. Bumbal is een verbastering van Bumblebee, de hommel. Bijen en hommels staan bij uitstek voor een duurzame wereld, ze werken organisch en slim samen en vrij vertaald is de hommel natuurlijk de vrachtwagen onder de bijen. Er is daarbij nadrukkelijk voor een vrolijke hommel gekozen omdat de software van Bumbal je werk makkelijker maakt en daar word je blij van!
 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 24 - 40 uur p/w
Een functie voor 24-40 uur in het centrum van Tilburg, op 500 meter afstand van het centraal station.
Overige info Aanbod
Bumbal is een jonge no-nonsense organisatie die erg hard groeit. Hierdoor kun je op termijn goede doorgroeimogelijkheden verwachten. Je vormt een team met de andere programmeurs en jouw mening telt echt mee. Doordat je in een vroeg stadium betrokken bent bij de doorontwikkeling, ga je een grote bijdrage leveren aan dit innovatieve concept. Bij Bumbal willen ze graag dat iedereen veel werkplezier beleeft aan de werkzaamheden. Daarbij halen ze veel voldoening uit het maken van slimme en mooie producten waarmee ze zich onderscheiden in de markt en de klant zo goed mogelijk kunnen bedienen. Ze hebben ook extra aandacht voor een goede werk-privé balans. Wanneer dat nodig is, kun je dan ook veel flexibiliteit verwachten ten aanzien van bijvoorbeeld je werktijden. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je een marktconform salaris verwachten.  

Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Remco Sturkenboom via telefoonnummer 013-303 4117.

Hupp IT ondersteunt Bumbal bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.  

lees meer

Contactpersoon Mevr. Remco Sturkenboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg